Φετινό ρεκόρ για τον Εμμανουήλ Καραλή στην Οστράβα!

Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ ξεπέρασε τα 5,51 μ. στο Golden Spike.

Φετινό ρεκόρ για τον Εμμανουήλ Καραλή στην Οστράβα!

Το φετινό του ρεκόρ βελτίωσε ο Εμμανουήλ Καραλής στη διάρκεια του Golden Spike, της Οστράβα.

Ο πρωταθλητής μας ξεπέρασε τα 5,51 μ. και βελτίωσε το 5,36 μ., που ήταν το ρεκόρ του από το Diamond League της Στοκχόλμης. Ο άλτης που γυμνάζεται με τον Ανδρέα Τσώνη ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,41 μ. με επιτυχημένο άλμα και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στο 5,51 μέτρα.

Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα 5,61 μ., ύψος το οποίο ο πρωταθλητής μας δεν κατάφερε να ξεπεράσει στο σημερινό αγώνα, ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να το κάνει στους αγώνες που ακολουθούν.

Νικητής στο σημερινό μίτινγκ ήταν ο Σαμ Κέντρικς με 5,93 μ., επίδοση που αποτελεί ρεκόρ διοργάνωσης και δεύτερος ο Πιοτρ Λίσεκ με 5,71 μέτρα.

Στο ύψος των γυναικών συμμετείχε η Τατιάνα Γκούσιν, που ωστόσο δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, αφού έκανε τρία άκυρα στο 1,80 μ., που ήταν το αρχικό ύψος στο οποίο μπήκε στον αγώνα. Φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρίγια Λασίτσκενέ, που ήταν νικήτρια στο ύψος με 2,06 μ. και βελτίωσε τη δική της κορυφαία επίδοση στον κόσμο. Η Ρωσίδα στη συνέχεια δοκίμασε στα 2,10 μ., στην προσπάθεια της να βελτιώσει το παγκόσμιο ρεκόρ (2,09μ.).

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας