Πρωτιά της Βασιλείου στη Βουλγαρία με... χαλασμένο χρονόμετρο!

Η Ειρήνη Βασιλείου έκανε πολύ καλή κούρσα στο μίτινγκ της Στάρα Ζαγόρα, όμως έχασε την ευκαιρία να χρονομετρηθεί επίσημα λόγω... βλάβης των οργάνων!

Πρωτιά της Βασιλείου στη Βουλγαρία με... χαλασμένο χρονόμετρο!

Την ευκαιρία να καταγράψει μια καλή επίδοση έχασε σήμερα (15/6) η Ειρήνη Βασιλείου, στη διάρκεια μίτινγκ στην πόλη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας.

Η έμπειρη αθλήτρια έτρεξε 400 μ., όμως, δεν λειτούργησε το ηλεκτρονικό χρονόμετρο (!), με αποτέλεσμα να της δοθεί χρονομέτρηση χειρός!

Σε κάθε περίπτωση το 52.4 που πέτυχε η Βασιλείου, η οποία κέρδισε και την κούρσα, δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση και σε θέση να τρέξει κάτω από 52.50.

Την πρώτη της δυνατή κούρσα στα 400 μ. είχε την ευκαιρία να κάνει η Άννα Βασιλείου, που διένυσε την απόσταση σε 54.6 και τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Ειρήνη Βασιλείου.

Εξάλλου, σε μίτινγκ στην πόλη Ναϊμέχεν αγωνίστηκαν δύο νεαρές αθλήτριες μας, στα 800 μέτρα. Η Έλλη Δεληγιάννη τερμάτισε σε 2.09.78 και η Ιωάννα Πανοπούλου σε 2.13.68.

Η Δεληγιάννη βελτίωσε ο ατομικό της ρεκόρ, αφού είχε 2.10.87 και πλέον σκέφτεται το όριο (2.08.00) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.