Στην Αττάλεια για προετοιμασία πέντε αθλητές του στίβου

Στην Αττάλεια της Τουρκίας θα βρεθούν για δύο εβδομάδες πέντε Έλληνες αθλητές και αθλήτριες πραγματοποιώντας κοινή προετοιμασία.

Στην Αττάλεια για προετοιμασία πέντε αθλητές του στίβου

Κοινή προετοιμασία για δύο γκρουπ αποτελούμενα από αθλητές και αθλήτριες στίβου με πολλές διακρίσεις περιλαμβάνει ο σχεδιασμός των Γιώργου Πομάσκι και Ανδρέα Τσώνη για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Οι δύο προπονητές επέλεξαν την Αττάλεια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των αθλητών και αθλητριών τους για τις υποχρεώσεις του ανοιχτού στίβου. Έτσι, από την Παρασκευή 5 Απριλίου μέχρι τις 19 του μηνός η Βούλα Παπαχρήστου, ο Μίλτος Τεντόγλου, η Νικόλ Κυριακοπούλου, ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης θα βρεθούν στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της τουρκικής πόλης ώστε να βάλουν τις βάσεις για τις επόμενες συμμετοχές τους.

«Είναι πολύ καλό που δύο γκρουπ με υψηλό επίπεδο θα κάνουν κοινή προετοιμασία. Τα παιδιά έχουν τους ίδιους στόχους, οπότε και την ίδια επιθυμία για σκληρή δουλειά. Τόσο η Κυριακοπούλου όσο και ο Καραλής έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους και έχουν θέσει υψηλούς στόχους για τη θερινή περίοδο. Η χρονιά είναι μεγάλη και έχουμε τον χρόνο για να φτάσουμε στο επίπεδο που πρέπει», τόνισε σχετικά ο Τσώνης.