Γλασκώβη 2019: Στεφανίδη: «Είναι πρόκληση η Ντόχα»

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν ανέβηκε στο βάθρο και στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στο μέλλον και στα σχέδια της.

Γλασκώβη 2019: Στεφανίδη: «Είναι πρόκληση η Ντόχα»

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν τα κατάφερε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη. Τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κατάταξης και έμεινε εκτός μεταλλίων. Η ελληνίδα αθλήτρια είχε σαρώσει τα μετάλλια τα τελευταία χρόνια και η τελευταία φορά που δεν ανέβηκε στο βάθρο ήταν το 2015.

«Τις τελευταίες ημέρες οι προπονήσεις που έκανα ήταν πολύ καλές και αυτός ήταν και ο λόγος που πίστευα πως μπορούσα να είμαι ανταγωνιστική στη διοργάνωση. Από την άλλη η σεζόν προπονητικά δεν εξελίχθηκε όπως θα έπρεπε οπότε δεν θα πρέπει να με στεναχωρεί το γεγονός ότι έμειναν εκτός μεταλλίων. Στο σημερινό αγώνα δεν είχα καλή αίσθηση με το κοντάρι και αυτό δεν μου επέτρεπε να είμαι όπως έπρεπε στα 4,75 μ., σε ένα ύψος που την φετινή σεζόν δεν είχα ξεπεράσει», ήταν τα λόγια της Στεφανίδη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της λέγοντας: «Θα ξεκουραστούμε για κάποιο διάστημα, ωστόσο αυτή τη φορά επιλέξαμε να μην σταματήσουμε εντελώς την προπόνηση αλμάτων. Τις περισσότερες φορές μένουμε αρκετό καιρό έξω από τα άλματα και αυτό στη συνέχεια μου δημιουργεί την αίσθηση πως μαθαίνω επί κοντώ και πάλι από την αρχή. Η χρονιά έχει μια μεγάλη πρόκληση και αυτή είναι η διοργάνωση της Ντόχα».