Η Βούλα Παπαχρήστου άφησε την ΑΕΚ- Όλες οι μεταγραφές στο στίβο

Επικυρώθηκαν οι μεταγραφές της νέας χρονιάς, ανάμεσα στις οποίες υπάρχουν και μεγάλα ονόματα του ελληνικού στίβου.

Η Βούλα Παπαχρήστου άφησε την ΑΕΚ- Όλες οι μεταγραφές στο στίβο

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, από την ΑΕΚ πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Κάλλιστος. Σε νέο σωματείο θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, που άφησε την γενέτειρα του, τα Γρεβενά, για τον ΓΣ Κηφισιάς.

Στον ΑΟ Ηφαιστεία θα συνεχίσει ο πρωταθλητής των 110μ. εμπ., Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος μετά από χρόνια άφησε τον ΣΚΑ Δράμας. Στην ΑΕ Μεσογείων πέρασαν οι Ειρήνη και Άννα Βασιλείου, που μέχρι φέτος ανήκαν στην ΓΕΗ.

Στον ΑΟ Μυκόνου θα συνεχίσει ο πρωταθλητής των αποστάσεων, Μάρκος Γκούρλιας, στον ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας ο πρωταθλητής των 400μ., Γιώργος Λαμπρόπουλος, και στον ΓΣ Ηρακλής ο πρωταθλητής του τριπλούν, Παύλος Μπόφτσης.

Ο ΑΟ Παναξιακός ενισχύθηκε, καθώς απέκτησε τους Δημήτρη Χρονδροκούκη (ύψος) και Μιχάλη Σταματόγιαννη (σφαιροβολία), αλλά και ο ΟΚΑ Βικέλας, που πήρε την Σοφία Υφαντίδου (ακοντισμός/7αθλο) και τον Κώστα Κουτσούκη (400μ.). Η Κατερίνα Δαλάκα (400μ. εμπ.) θα συνεχίσει στον ΣΔΥ Αργολίδας, ο Ιβάν Μενγκλεμπέη (σφυροβολία) στον Ολυμπιακό και οι Αθηνά Κοίνη (αποστάσεις) και Βασιλική Ταχταρά (τριπλούν) στον Παναθηναϊκό.