Τσιάμης: Πρώτος στη Μπρατισλάβα

Ο Δημήτρης Τσιάμης πήρε την πρώτη θέση στο μίτινγκ κλειστού στην Μπρατισλάβα.

Τσιάμης: Πρώτος στη Μπρατισλάβα

Ο Δημήτρης Τσιάμης αγωνίστηκε σε μίτινγκ κλειστού στην Μπρατισλάβα, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση στο τριπλούν με άλμα στα 16,26 μέτρα. Ο έμπειρος αθλητής δεν ήταν όσο καλά, ενώ επηρεάστηκε και από την χαμηλή θερμοκρασία στην εγκατάσταση κι έτσι δεν μπόρεσε να πετύχει το άλμα που ήθελε.

Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης όλων των εποχών είχε μόνο μία έγκυρη προσπάθεια, ενώ άφησε το πέμπτο του άλμα. Ο Τσιάμης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του την ερχόμενη Κυριακή στο ΣΕΦ.

«Ένιωθα αργός δεν ήμουν όπως θα ήθελα, με επηρέασε και το κρύο στάδιο στάδιο κι έτσι ο αγώνας δεν πήγε καλά. Το τελευταίο μου άλμα ήταν το μόνο καλό, που ήταν για λίγο άκυρο», είπε ο αθλητής του Παναγιώτη Μαρκιανίδη.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Δήμητρα Τσουκαλά, που κατέλαβε την τρίτη θέση στα 60 μ. με 7.43. Η αθλήτρια του Χρήστου Τσιπουρίδη έτρεξε στον προκριματικό σε 7.43 και βελτίωσε το 7.52, που ήταν το ρεκόρ της, ενώ τον ίδιο χρόνο σημείωσε και στον τελικό.

Η αθλήτρια αναμένεται να κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μ στόχο ένα ακόμη ρεκόρ. Στο ίδιο μίτινγκ μετείχε και ο Βασίλης Παπαμαργαρίτης που πέτυχε 6.82 στον προκριματικό των 60 μέτρων.