Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Στο ΣΕΦ το διήμερο 17-18 Φεβρουαρίου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα γίνει 17-18 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Στο ΣΕΦ το διήμερο 17-18 Φεβρουαρίου

Οι φίλοι του στίβου θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να βρεθούν στις εξέδρες του σταδίου και να δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα όπως έγινε στη διοργάνωση του 2023.

Ο αγώνας δίνει το δικαίωμα σε αθλητές όλων των ηλικιών να διεκδικήσουν επιδόσεις που θα τους φέρουν πιο κοντά σε συμμετοχή στις κορυφαίες διοργανώσεις του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την προκήρυξη θα υπάρξει αριθμητική συμμετοχή στους προκριματικούς γύρους και η κατάταξη θα προκύψεις πρώτα από αθλητές που έχουν επιτύχει τα όρια συμμετοχής, κατόπιν από αθλητές με εισήγηση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού (εάν υπάρχει) και τέλος από τους αθλητές που έχουν δηλωθεί από τους συλλόγους τους Χ.Ο.

Αναλυτικά θα ισχύσουν τα εξής:

Αγωνίσματα δρόμων Προβλεπόμενος αριθμός τελικών σειρών και αθλητών
1.500μ./3.000μ. 2 τελικές σειρές / έως 30 αθλητές (15 + 15)
5.000μ. / 3.000μ. Βάδην 1 τελική σειρά έως 12 αθλητές

Αγωνίσματα Κονίστρας Συμμετοχή αθλητών στον προκριματικό
Μήκος/Τριπλούν/Σφαιροβολία έως 25
Επί Κοντώ/Ύψος έως 20

Απευθείας στους τελικούς των αγωνισμάτων τους θα συμμετάσχουν οι αθλητές και αθλήτριες, που συμμετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Το δικαίωμα αυτό έχουν οι Μίλτος Τεντόγλου (μήκος), Κατερίνα Στεφανίδη (επί Κοντώ), Νικόλ Κυριακοπούλου (επί Κοντώ) και Εμμανουήλ Καραλής (επί Κοντώ).

Οι δηλώσεις συμμετοχής για όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να σταλούν στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με e-mail το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση entries@segas.gr. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.