Αντώνης Μέρλος: Η εμφάνιση στο Λουξεμβούργο ήταν μόνο η αρχή

Το πρώτο…crash test του Αντώνη Μέρλου στη χειμερινή σεζόν ήταν απόλυτα επιτυχημένο. 

Αντώνης Μέρλος: Η εμφάνιση στο Λουξεμβούργο ήταν μόνο η αρχή

Ο Αντώνης Μέρλος ήταν νικητής στο μίτινγκ κλειστού (Κυριακή, 21/1) στο Λουξεμβούργο με άλμα στα 2,21 μ. και ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στη χειμερινή περίοδο.

Το άλμα του αθλητή ήταν μεγάλο και του έδωσε το δικαίωμα να δοκιμάσει στη συνέχεια στα 2,26 μ., παραλείποντας τις προσπάθειες στα 2,24 μέτρα.

«Ένιωθα πολύ καλά. Το 2,21 ήταν πολύ ωραίο άλμα κι εκείνη την ώρα θεώρησα πως μπορώ να κάνω και το 2,26 μ. και να πετύχω το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης. Η πρώτη μου προσπάθεια στα 2,26 μ. ήταν πολύ καλή και εκτιμώ πως χάθηκε γιατί δεν είχα όσο χώρο χρειαζόμουν στη φόρα μου. Γενικά όλα τα άλματα μου ήταν καλά. Σε κάθε περίπτωση είναι θετικό να βλέπεις τον πήχη σε μεγάλα ύψη σου δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια», είπε αρχικά ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου και συμπλήρωσε. «Για εμένα ήταν στην ουσία ο πρώτος μου αγώνας στη χρονιά. Ακόμη δε νιώθω καλά το σώμα μου. Θα συνεχίσω την προετοιμασία μου, καθώς θέλω να στρώσω ορισμένα ακόμη πράγματα και να κάνω περισσότερα προπονητικά άλματα. Ο επόμενος αγώνας μου θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου στη Σουηδία».

Ο Μέρλος στοχεύει στη σταθερότητα σε άλματα στο ατομικό του 2,24 μ., που θα του δώσουν το δικαίωμα να διεκδικεί την παρουσία στις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις.

Το άλμα του Μέρλου στα 2,21 μ. στον αγώνα της Κυριακής