Συνάντηση της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ με την υπουργό Τουρισμού

Η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ είχε συνάντηση με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Συνάντηση της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ με την υπουργό Τουρισμού

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κεντέρης και ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Σωτήρης Κυρανάκος, με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη παρουσία του Αντιπροέδρου του ΕΟΤ Κωνσταντίνου Ζήκου.

Συζητήθηκε, η δυναμική και ιδιαίτερη σημασία του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου, για 40ή χρονιά, και αποτελεί ένα από τα πιο σπουδαία, παγκοσμίως, αθλητικά γεγονότα, τα οποία συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού με άμεσες και έμμεσες επιπτώσεις στην οικονομία της Αθήνας και της χώρας μας ευρύτερα.

Παράλληλα, έγινε εκτενής αναφορά στο Συνέδριο το οποίο διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου το 2024, το οποίο είναι από τα σημαντικότερα σε ευρωπαϊκό επίπεδο και θα αποτελέσει ισχυρό πόλο έλξης επισκεπτών από κάθε σημείο της γης.

Εξάλλου στη συνάντηση συμφωνήθηκε ο σχεδιασμός και η υλοποίηση κοινών δράσεων μεταξύ Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ και ΣΕΓΑΣ με στόχο τη διεθνή προβολή της Ελλάδας.