Η ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Οι αθλητές των μεσαίων αποστάσεων συνεχίζουν τις εκτός συνόρων εμφανίσεις τους μέσα από τις οποίες αποκτούν εμπειρίες και βελτιώνουν την αγωνιστική τους κατάσταση. Αναλυτικά η αποστολή της ελληνικής ομάδας για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος.

Η ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Η επόμενη στάση για την εθνική μας ομάδα είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, όπου η χώρα μας θα συμμετάσχει με νεανική ομάδα εννέα αθλητών και αθλητριών. Η διοργάνωση θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου στην πόλη Πίρντοπ της Βουλγαρίας, την ίδια ημέρα, που στην Αθήνα θα διεξάγεται ο 40ος επετειακός Μαραθώνιος. Η διεξαγωγή του κορυφαίου δρομικού γεγονότος της χώρας μας κρατάει στην Αθήνα τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες των μεγάλων κατηγοριών, που θα συμμετάσχουν σε κάποια από τις αποστάσεις της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η αποστολή της ελληνικής ομάδας

4χλμ. Γυναικών Κ20: Βασιλική Καλλιμογιάννη (ΝΓΣ Ηρακλής), Άλκηστις – Δέσποινα Γκιβιζίνη (ΑΣ Βεργίνας), Δήμητρα Ντάσκα (ΓΣ Τρικάλων), Γλυκερία Σκάρκου (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου).

6χλμ. Γυναικών Κ23: Μαρία – Ανθή Βυθούλκα (ΑΟ Πέλοψ)
6χλμ. Ανδρών Κ20: Οδυσσέας Κίκας (Εθνικός ΓΣ), Αθανάσιος Ζυγούρης (ΣΑΚΑ), Διονύσης Καψάλης (ΓΑΣ Αγρινίου), Αντριάν Μπουλλαρί (ΓΣ Ακρίτας 2016).