«Αυλαία» στο Σομπατέλι για Αναστασάκη και Φραντζεσκάκη

Τον τελευταίο αγώνα τους στη σεζόν θα δώσουν την Τρίτη (5/9), στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας, ο Μιχάλης Αναστασάκης και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης.

«Αυλαία» στο Σομπατέλι για Αναστασάκη και Φραντζεσκάκη

Οι δύο κορυφαίοι Έλληνες σφυροβόλοι θα επιδιώξουν να κλείσουν με μία καλή επίδοση το 2023, πριν στρέψουν το βλέμμα τους στην Ολυμπιακή χρονιά που ακολουθεί.

«Μετά το Παγκόσμιο ξεκουράστηκα για δύο ημέρες κι έπειτα συνέχισα κανονικά την προπόνησή μου. Είμαι σε καλή κατάσταση και δεν πάω απλά για να αγωνιστώ, αλλά για να διεκδικήσω μια καλή παρουσία. Θα μπω στον αγώνα δίχως άγχος. Το τελευταίο διάστημα κάναμε διαφορετική προπόνηση και θέλω να δω πώς θα πάει» δήλωσε ο Αναστασάκης, ο οποίος ήταν φιναλίστ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

«Οι προσδοκίες πάντα είναι υψηλές. Ο στόχος είναι να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε και να κυνηγάμε καλά αποτελέσματα. Μέσα στο Σεπτέμβριο θα ξεκουραστώ, ώστε να ξεκινήσουμε και πάλι την προπόνηση μας τέλη του μήνα με αρχές Οκτωβρίου. Το 2024 έχει πολλές και σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις, στις οποίες θέλω να δώσω τον καλύτεροό μου εαυτό» κατέληξε ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης δεν μπόρεσε να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία φέτος, καθώς ταλαιπωρήθηκε από θέματα υγείας. Ο φιναλίστ του περσινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Όρεγκον θέλει να κλείσει τη σεζόν με μία καλή επίδοση, πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του για το 2024, εκεί όπου θέλει να επιστρέψει στους τελικούς των κορυφαίων διοργανώσεων.