Καραλής: Έκλεισε θέση για Παρίσι!

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεπέρασε τα 5,82μ. στο μίτινγκ του Γιόκγκριμ, βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Καραλής: Έκλεισε θέση για Παρίσι!

Θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν το καλοκαίρι του 2024 στο Παρίσι έκλεισε ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο μίτινγκ του Γιόκγκριμ.

Ο Μανόλο ξεπέρασε τα 5,82μ., βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε σε μίτινγκ στη Γερμανία όπου κατάφερε να υπερβεί τα 5.82μ. με την πρώτη του προσπάθεια, για να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ κατά ένα εκατοστό (είχε 5.80μ.) και να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού που είναι ακριβώς 5.82μ..

O πήχης έπειτα ανέβηκε στο 5.91μ. (όσο και το πανελλήνιο ρεκόρ ανοιχτού, το οποίο κατέχει ο Κώστας Φιλιππίδης) και ο Καραλής είχε τρεις άκυρες προσπάθειες όμως έδειξε πως είναι θέμα χρόνου να υπερβεί το συγκεκριμένο ύψος.

Ο αθλητής του Χάρη Καραλή έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, λίγες μέρες πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη (19-27/8), ενώ αξίζει να θυμίσουμε πως ο κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στον κλειστό από το 2022 ήταν τέταρτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με 5.80μ..