Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Φοβερή εμφάνιση με ρεκόρ από την Εμμανουηλίδου στα 200μ.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 με 22.85 στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες και παράλληλα έγινε η τρίτη ταχύτερα Ελληνίδα όλων των εποχών στη χώρα μας.

Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Φοβερή εμφάνιση με ρεκόρ από την Εμμανουηλίδου στα 200μ.

Εξαιρετική εμφάνιση για την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου που από αγώνα σε αγώνα σημειώνει συνεχώς ρεκόρ. Την Κυριακή (25/6) τερμάτισε τρίτη στα 200μ. σε 22.85μ. στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Πολωνίας και πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ γυναικών Κ23. Παράλληλα έγινε η τρίτη γυναικών όλων των εποχών στη χώρα μας και η 10η Ευρωπαία για το 2023.

Η νεαρή σπρίντερ παρότι έμεινε λίγο πίσω στα πρώτα 100μ., ανέκαμψε στην ευθεία και κατάφερε στο τέλος να τερματίσει τρίτη. Με τη σημερινή της παρουσία χάρισε στην Ελλάδα 14 βαθμούς.

Στις δηλώσεις της τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη με τη σημερινή μου εμφάνιση. Όχι μόνο γιατί πέτυχα νέο ρεκόρ, αλλά γιατί χάρισα πολλούς βαθμούς στην ομάδα. Έκανα μία από τις καλύτερες κούρσες της ζωής μου, σε έναν αγώνα με τις κορυφαίες της Ευρώπης. Αυτές οι κούρσες θα με βοηθήσουν πάρα πολύ για το Έσπο (σ.σ. Ευρωπαϊκό Κ23), εκεί όπου πιστεύω θα έχω μια καλή παρουσία. Έπειτα υπάρχει και το παγκόσμιο της Βουδαπέστης. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και αυτό μας βοηθάει όλους».