Ανθή-Κοραΐνη Κυριακοπούλου στο «ΦΩΣ»: «Να γράψω επίδοση αντάξια των προπονήσεων»

Η Ανθή-Κοραΐνη Κυριακοπούλου μίλησε στο «ΦΩΣ» για το ατομικό ρεκόρ που σημείωσε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Βουδαπέστη, την προετοιμασία της στη Νότιο Αφρική αλλά και τους επόμενους στόχους της. 

Ανθή-Κοραΐνη Κυριακοπούλου στο «ΦΩΣ»: «Να γράψω επίδοση αντάξια των προπονήσεων»

Συνέντευξη στον ΣΤΑΥΡΟ ΛΙΩΣΗ

Η Ανθή-Κοραΐνη Κυριακοπούλου μίλησε αποκλειστικά στο «ΦΩΣ» μετά το ατομικό ρεκόρ που σημείωσε την Κυριακή στη Βουδαπέστη, όπου διένυσε τα 800 μ. σε 2.06.83. Η επίδοσή της αυτή, δε, ήταν η έκτη καλύτερη όλων των εποχών στον κλειστό.

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο ΦΩΣ στις 31/1/2023

Πώς νιώθετε με την επίδοση αυτή; Είναι κάτι που το κυνηγούσατε καιρό;

Είμαι πολύ χαρούμενη με την επίδοση που έγραψε το χρονόμετρο, διότι ήταν ένας αγώνας στα πλαίσια της προετοιμασίας για τα 1500 μ. που είναι και το κύριο αγώνισμά μου. Επιπλέον είχα πολύ καιρό να πλησιάσω την ατομική επίδοσή μου στα 800 μ., γεγονός που δείχνει ότι είμαι σε καλή κατάσταση.

Έπαιξε ρόλο στην εμφάνισή σας ότι κάνατε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας σας στη Νότιο Αφρική;

Ναι, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο το ότι ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας μου βγήκε στην Αφρική, όπου βοήθησαν οι κατάλληλες εγκατάστασης και συνθήκες.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας από εδώ και πέρα αρχής γενομένης από το μίτινγκ της Γάνδης;

Στόχος πρώτα από όλα είναι να είμαι υγιής και να γράψω μια καλή επίδοση αντάξια των προπονήσεων

Η Ανθή-Κοραΐνη Κυριακοπούλου έχει μπροστά της το μίτινγκ στη Γάνδη, έπειτα το βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Τουρκία και στην συνέχεια το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.