Γκούσιν: Ακύρωσε Τρίντετς - Στην Γερμανία για εξετάσεις

Η Τατιάνα Γκούσιν αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή της στο επόμενο μίτινγκ που είχε προγραμματίσει να πάρει μέρος, στο Τρίνετς στις 7 Φεβρουαρίου και πέταξε για Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. 

Γκούσιν: Ακύρωσε Τρίντετς - Στην Γερμανία για εξετάσεις

Η Τατιάνα Γκούσιν δυστυχώς στους πρώτους της αγώνες ταλαιπωρήθηκε από πόνους στο πόδι της και έτσι πέταξε την Δευτέρα (30/1) για Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με την επιστροφή της από το Κότμπους αποφάσισε με την προπονήτριά της Ιωάννα Σιώμου να σταματήσουν προσωρινά τους αγώνες και τις προπονήσεις. Σε συνεννόηση με τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Μελέτογλου και τον ιατρό του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα αποφασίστηκε να επισκεφθεί τον διάσημο ιατρό- ορθοπεδικό Χανς-Βίλχελμ Μιούλερ- Βόλφαρτ στο Μόναχο. Η κορυφαία μας άλτρια αναχώρησε έτσι την Δευτέρα (30/1) για την γερμανική πόλη προκειμένου να δει το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί με το πόδι. Την περασμένη Τετάρτη στο μίτινγκ του Κότμπους, όπου έμεινε στο 1,80μ. στο ύψος, είχε έντονους πόνους στο πόδι της, που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.

Η Τατιάνα Γκούσιν που «κυνηγάει» την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη, αναγκάζεται να σταματήσει προσωρινά τους αγώνες που είχε προγραμματίσει. Μάλιστα, ακύρωσε το μίτινγκ στο Τρίνετς που θα έπαιρνε μέρος στις 7 Φεβρουαρίου.