Επάνοδος Κάραλή με νέο ατομικό ρεκόρ (5,83μ.) και όριο για το Eυρωπαϊκό κλειστού!

Στα 5,83 μ. ...πέταξε στο μίτινγκ της Καρλσρούης ο Eμμανουήλ Καράλης, παρότι προερχόμενος από αποχή, επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ και παράλληλα όριο για το ευρωπαϊκό κλειστού στίβου.

 

Επάνοδος Κάραλή με νέο ατομικό ρεκόρ (5,83μ.) και όριο για το Eυρωπαϊκό κλειστού!

«Ιπτάμενος» ο Εμμανουήλ Καράλης!

Καλύτερα δύσκολα θα μπορούσε να ξεκινήσει η σεζόν για τον Έλληνα άλτη, που, στον πρώτο του αγώνα, ξεπέρασε τα 5,83 μ. στο επί κοντώ πέτυχε ατομικό ρεκόρ και παράλληλα το όριο για το Ευρωπαϊκό κλειστού της Κωνσταντινούπολης και το Παγκόσμιο ανοιχτού της Βουδαπέστης.

Μάλιστα η συγκεκριμένη επίδοση είναι η κορυφαία παγκοσμίως το 2023 για τον κλειστό στίβο!

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ αγωνίστηκε στο μίτινγκ στην Καρλσρούη, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση, στον καλύτερο αγώνα της καριέρας του σε ανοιχτό και κλειστό στίβο.

Ο αθλητής ξεκίνησε με έγκυρο άλμα στα 5,35 μ., συνέχισε με επιτυχημένο άλμα στα 5,50 μ. και 5,60 μ. κι έπειτα άφησε τα 5,66 μ. για να περάσει με τη δεύτερη τα 5,72 μέτρα.

Σε εκείνο το σημείο ο αθλητής επέλεξε να αφήσει τα 5,78 μ., ώστε να δει από νωρίς στη σεζόν τον πήχη στα 5,83 μ., ώστε να πετύχει απόλυτο ατομικό ρεκόρ και τα όρια για τις κορυφαίες διοργανώσεις της σεζόν.

Ο Καραλής έχει το τελευταίο διάστημα τη βάση του στη Σπάλα, που πραγματοποιεί την δεύτερη κοινή προετοιμασία με τους Πολωνούς επικοντιστές.

Ο αθλητής του Χάρη Καραλή επέστρεψε σε μεγάλα άλματα και πλέον δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στις διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις.

Ο άλτης μας θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις 2 Φεβρουαρίου στην Ουψάλα.