Επιστολή Πομάσκι στον πρωθυπουργό για τις πλημμυρισμένες εγκαταστάσεις κλειστού στίβου στο ΟΑΚΑ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκεόργκι Πομάσκι μ' επιστολή του στον πρωθυπουργό Κυριακή Μητσοτάκη αναφέρεται στην κατάσταση του κλειστού στίβου στο ΟΑΚΑ κι υπογράφει ως «ασυμβίβαστος»!

Επιστολή Πομάσκι στον πρωθυπουργό για τις πλημμυρισμένες εγκαταστάσεις κλειστού στίβου στο ΟΑΚΑ

Επιστολή του στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκεόργκι Πομάσκι αναφερόμενος στην κατάσταση του κλειστού στίβου στο ΟΑΚΑ μετά τις εικόνες των πλημμυρισμένων εγκαταστάσεων, ενώ υπογράφει ως «ασυμβίβαστος», μετά την απομάκρυνσή του από την θέση του εκπροσώπου των προπονητών στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, λόγω ασυμβιβάστου.

«Προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Κοινοποίηση: κ. Λευτέρη Αυγενάκη υφυπουργό Πολιτισμού, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ σάς παρέδωσε το 2021 φωτογραφίες που παρουσίαζαν την άθλια κατάσταση η οποία επικρατεί στο χώρο όπου προπονούνται οι Ολυμπιονίκες μας (Τεντόγλου, Στεφανίδη, Καραλής) και όλη η Εθνική ομάδα - και το 2023 η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη.

Η δέσμευση το 2021 ήταν ότι όλα θα αλλάξουν σε ένα εξάμηνο. Ένα χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 το μόνο που άλλαξε στο ΟΑΚΑ, είναι ότι έφυγαν οι κουβάδες που μάζευαν το νερό, με αποτέλεσμα αυτό πλέον να κυλάει στους διαδρόμους, στους οποίους προπονούνται οι αθλητές μας. Επίσης, άλλαξε και η θερμοκρασία που επικρατεί στο χώρο προπόνησης δραματικά, καθώς δεν υπάρχει πια θέρμανση!

Παρακαλώ τον κ. Αυγενάκη, ως αρμόδιος που είναι, να εκδώσει κάποια υπουργική απόφαση ότι όλα αυτά είναι ασυμβίβαστα με τον πρωταθλητισμό, αλλά και με την κοινή λογική. Ευχαριστώ και σάς ζητώ συγγνώμη για την ενόχληση.

Γιώργος Πομάσκι

Ασυμβίβαστος

Ακολουθούν 2 ενδεικτικά video, που μπορείτε να δείτε πατώντας στα αντίστοιχα link

Video 1 : https://www.youtube.com/shorts/Q8goUDg-5q4

Video 2 : https://www.youtube.com/shorts/9oXObQezq88

Σημ:

-Στα δύο video φαίνεται ο πλημμυρισμένος διάδρομος των αλμάτων, όπου μεταξύ άλλων προπονείται και ο αθλητής μου και Ολυμπιονίκης μας, Μίλτος Τεντόγλου. Δείτε το νερό που στάζει ασταμάτητα!

-Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες ακολούθως είναι αυτές που σάς παρέδωσε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ το 2021 και η τέταρτη ο κουβάς που επανήλθε στη γνώριμη θέση του».