Στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ ήρθε στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του συνεδρίου της Βαλκανικής Ένωσης (ABAF) και παράλληλα να δώσει το παρών στο Γκαλά βράβευσης των κορυφαίων του 2022.

Στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ. Σκοπός της επίσκεψης αυτής στάθηκε η συμμετοχή του στις εργασίες του συνεδρίου της Βαλκανικής Ένωσης (ABAF) και παράλληλα η παρουσία του στο Γκαλά βράβευσης των κορυφαίων του 2022.

Ο πρόεδρος της ΕΑ μαζί με το μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου Παναγιώτη Δημάκο, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), Σπύρο Καπράλο.

Στην διάρκεια της συνάντησης τους δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουν για τον ελληνικό στίβο, αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα, αλλά και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στην Σιλέσια, το οποίο φέτος είναι μέρος των Ευρωπαϊκών Αγώνων, διοργάνωση των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπής, όπου πρόεδρος είναι ο Σπύρος Καπράλος.

Το συνέδριο της ABAF θα γίνει το πρωί της Τετάρτης (7/12) στο Grand Hyatt, ενώ στον ίδιο χώρο το απόγευμα στις 19.00 θα βραβευθούν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των Βαλκανίων του 2022.