Δεύτεροι Στεφανίδη, Τεντόγλου, τρίτη η Παπαχρήστου στο Διηπειρωτικό Κύπελλο

Δύο δεύτερες και μια τρίτη θέση πήραν Στεφανίδη, Τεντόγλου και Παπαχρήστου στο μεγάλο μήτινγκ του στίβου

Δεύτεροι Στεφανίδη, Τεντόγλου, τρίτη η Παπαχρήστου στο Διηπειρωτικό Κύπελλο

Στο Διηπειρωτικό Κύπελλο που διεξάγεται στην Οστράβα της Τσεχίας η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο άλμα επί κοντώ, εκπροσωπώντας την Ευρώπη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε καλύτερο άλμα στα 4.85μ., ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή της επίδοση, ενώ πρώτη ήταν η Αντζελίκα Σιντόροβα, επίσης, με 4.85μ., όπως και η Αμερικανίδα, Σάντι Μόρις, που ήταν τελικά τρίτη. Οι τρεις αθλήτριες ξεπέρασαν τα 4.85μ., ωστόσο η Ρωσίδα η οποία κατέβηκε ως ανεξάρτητη είχε καλύτερες προσπάθειες και πήρε τη νίκη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που κέρδισε 15.000 δολάρια, πέρασε με την πρώτη τα 4.65μ., «λαχτάρησε» στα 4.75μ., ύψος στο οποίο είχε δύο αποτυχημένα άλματα και τελικά το πέρασε με την τρίτη προσπάθεια, ενώ στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4.80μ., με τη δεύτερη τα 4.85μ. και τελικά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.90μ.

Η Βούλα Παπαχρήστου κατετάγη τρίτη στον τελικό του τριπλούν στο Continental Cup, έχοντας για κορυφαίο της άλμα το 14.22.


Στο Continental Cup, το οποίο διεξάγεται στην Οστράβα, η Βούλα Παπαχρήσου έλαβε μέρος στον τελικό, στον οποίο και κατετάγη τρίτη. Η αθλήτρια είχε για κορυφαία της επίδοση το 14.22.

Πρώτη βγήκε η Κολομβιανή, Κατερίνε Ιμπαργκέν, με άλμα στο 14.76, ενώ δεύτερη ήρθε η Όλγα Ριπακόβα από το Καζακστάν.

Η Βούλα Παπαχρήστου πήρε 10.000 δολάρια για τη τρίτη θέση.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την δεύτερη θέση στο μήκος ανδρών, κάνοντας άλμα στα 8 μέτρα. Με αυτή την επίδοση χάρισε επτά βαθμούς στην Ευρώπη, στο Διηπειρωτικό Κύπελλο που διεξάγεται στην Οστράβα.


Στο Διηπειρωτικό Κύπελλο που διεξάγεται στην Οστράβα ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την δεύτερη θέση στο μήκος ανδρών, εκπροσωπώντας την Ευρώπη. Ο 20χρονος πρωταθλητής Ευρώπης είχε αρχικά δύο άκυρες προσπάθειες, αλλά στις τρεις επόμενες είχε πρώτα 7.95μ., μετά άλμα στα 8.00μ. και στην τελευταία «πέταξε» στα 7.92μ., μένοντας πίσω από τον Ρούσβαλ Σαμάι (Νότια Αφρική), που κατέκτησε την πρώτη θέση με καλύτερο άλμα στα 8.16μ. Ο Τεντόγλου με την επίδοση του αυτή χάρισε επτά βαθμούς στην Ευρώπη και στον ίδιο 15.000 δολάρια.