Αλέξανδρος Μακεδονίας: «Το βάδην πήρε εκδίκηση»!

Ο Αλέξανδρος Μακεδονίας, ο σύλλογος στον οποίο ανήκει η πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη εξέδωσε ανακοίνωση για να συγχαρεί την 38χρονη αθλήτρια από την Καρδίτσα, αλλά και τους ανθρώπους που τη στήριξαν

Αλέξανδρος Μακεδονίας: «Το βάδην πήρε εκδίκηση»!

Τις ευχαριστίες του στους ανθρώπους που στήριξαν την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη εξέφρασε ο Αλέξανδρος Μακεδονίας, ο σύλλογος στον οποίο ανήκει η 38χρονη πρωταθλήτρια του βάδην με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Παράλληλα έκανε λόγο για υποτίμηση την οποία έχει δεχθεί το άθλημα του βάδην.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«ΜΥΘΙΚΗ Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΑΣ!!!

ΠΗΡΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ

Στο πάνθεον της Παγκόσμιας αθλητικής ιστορίας πέρασε σήμερα με Χρυσά Γράμματα , η αθλήτρια του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 20χιλ βάδην και έκανε το νταμπλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που γίνεται στο Μόναχο.

Το επίτευγμα της Αντιγόνης μας δεν το έχει καταφέρει ποτέ Έλληνας αθλητής ή αθλήτρια στην ίδια διοργάνωση και δικαιωματικά της αξίζει ο τίτλος της "ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ".

Η πρωτιά ήρθε με επίδοση 1.29.03 που είναι και ατομικό της ρεκόρ και μόλις για 5 δευτερόλεπτα έχασε το Πανελλήνιο Ρεκόρ.
Μέσα σε τέσσερις μέρες έκανε 35χιλ και 20 χιλ., κέρδισε δύο χρυσά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σε μία ηλικία που οι περισσότεροι συνομήλικοι της περνούν κρίση ταυτότητας ,η Αντιγόνη μας βάζει διαρκώς καινούργιους στόχους, τους πετυχαίνει και είναι τόσο σεμνή που αν την συναντήσεις από κοντά δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτή η κοπέλα έχει καταφέρει τόσα πολλά.....

Για τον Ναπολέων Κεφαλόπουλο τον προπονητή της ότι και να πούμε είναι λίγα.....ΕΙΝΑΙ ΜΑΕΣΤΡΟΣ.

Σήμερα το Βάδην πήρε την εκδίκηση του και πολλοί από αυτούς που μιλούσαν υποτιμητικά για το αγώνισμα τρέχουν για να δώσουν τα συγχαρητήρια τους .

Η οικογένεια του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας είναι περιττό να εκφράσει το πόσο ΠΕΡΗΦΑΝΗ είναι για το ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ.
Μπράβο Αντιγόνη ήδη είσαι ΜΥΘΟΣ.

Υ.Γ.1 Ναπολέων όπως είδες δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τις γυναίκες και ειδικά με την Αντιγόνη μας, που ευτυχώς για όλους μας δεν σε άκουσε και αγωνίστηκε.

Υ.Γ.2 Άγγελε Σιανίδη, κυριολεκτικά είσαι ο φύλακας της ,είσαι ο Άγγελος της.

Υ.Γ.3 Ευχαριστούμε όλους σας για τις θερμές ευχές και τα συγχαρητήρια σας .Ραντεβού την Δευτέρα στις 14:45 στο "Ελευθέριος Βενιζέλος "

Υ.Γ.4 Τέλος Μάκη Τσίλκο είσαι το απόλυτο γούρι μας».