Ολυμπιακός: Πρωταθλητής και στον στίβο ο Θρύλος

Την κατάκτηση του 15ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανοιχτού στίβου Ανδρών πανηγύρισε ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής και στον στίβο ο Θρύλος

Στην κορυφή ο Ολυμπιακός και στον στίβο. Πανηγυρίζει την κατάκτηση του 15ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανοιχτού στίβου Ανδρών.

Ύστερα από ένα συναρπαστικό διήμερο αγώνων στη Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πανάξιος πρωταθλητής σε επίπεδο Ανδρών, κατακτώντας έναν ακόμα τίτλο στην ιστορία του.

Οι «ερυθρόλευκοι», που βρέθηκαν από το Σάββατο (25/6) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις και στους τελικούς της Κυριακής (26/6) στο Καυτανζόγλειο στάδιο και έφτασαν θριαμβευτικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για 15η φορά. Χάρη στις επιδόσεις των αθλητών του, ο Ολυμπιακός κατέλαβε την πρώτη θέση στη βαθμολογία των Ανδρών, συγκεντρώνοντας 195 βαθμούς, έναντι 143 του δεύτερου Ελευθέριου Βενιζέλου, με τον Αλέξανδρο Μακεδονίας να ακολουθεί με 94.

Μετά τον απολογισμό της πρώτης αγωνιστικής ημέρας και την κατάκτηση 6 μεταλλίων, ο Θρύλος κέρδισε 4 ακόμα την Κυριακή, 3 χρυσά και 1 χάλκινο, έφτασε συνολικά τα 10 (5 χρυσά, 3 ασημένια, 2 χάλκινα) και επέστρεψε εμφατικά στην κορυφή του Ανοιχτού στίβου!

Η Στέλλα Νικολαΐδου δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, για την πάρα πολύ ωραία εμφάνιση που είχαν. Φέραμε ξανά τον τίτλο στον Ολυμπιακό, στον πρόεδρο και τη διοίκηση. Είμαι τυχεροί που ανήκουμε στην ομάδα του Ολυμπιακού».