Η Παπαχρήστου δεν ξέχασε τα θύματα της πυρκαγιάς

Η Βούλα Παπαχρήστου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν μίλησε για την εμφάνιση της ενώ αναφέρθηκε και στα θύματα της πυρκαγιάς στο Μάτι.

 

Η Παπαχρήστου δεν ξέχασε τα θύματα της πυρκαγιάς

Η Βούλα Παπαχρήστου αγωνίστηκε - και αυτή όπως όλοι οι Έλληνες αθλητές - για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Μετά τον αγώνα της τόνισε:''Είμαι πολύ χαρούμενη! Ήρθα με με αυτό το στόχο εδώ και τον εκπλήρωσα. Η σεζόν δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζουμε. Αυτή η νίκη μας αξίζει και σε εμένα και στον (Γιώργο) Πομάσκι! Δουλέψαμε πολύ, είχαμε ατυχίες με τον τραυματισμό (στον αχίλλειο) αλλά το διαχειριστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο, επανήλθαμε με ακόμα καλύτερες επιδόσεις και να που σήμερα φτάσαμε στη κορυφή της Ευρώπης''.

Αναφέρθηκε στα θύματα της πυρκαγιάς λέγοντας:''Τα βαθιά μου συλλυπητήρια σε όλους αυτούς που θρηνούν πολύ άδικα δικά τους πρόσωπα και είναι πολύς κόσμος. Εύχομαι να μη ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στη χώρα μας''.

Ρωτήθηκε αν παρακολουθούσε και η κόρη της και απάντησε:''Η κόρη μου με παρακολουθεί, είναι στη Ξάνθη με τον πατέρα της και τους παππούδες της και είμαι βέβαιη ότι έχουν φτιάξει τρομερό κοινό εκεί! Τους αγαπώ πολύ, έχουν αντέξει πολλά μαζί μου, γιατί δεν είναι εύκολη η ζωή ενός αθλητή που έχει απαιτήσεις και έχει παράλληλα και οικογένεια. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να φτάσω στην κορυφή της Ευρώπης''.