Στίβος: Στην Οστράβα… ξαναρχίζει ο Τεντόγλου

Στο μίτινγκ της Οστράβα, στις 9 Απριλίου, θα κάνει πρεμιέρα στον ανοικτό στίβο ο Μίλτος Τεντόγλου

Στίβος: Στην Οστράβα… ξαναρχίζει ο Τεντόγλου

Μόνο λίγο καιρό θα… ξαποστάσει ο Μίλτος Τεντόγλου έπειτα από την ολοκλήρωση της σεζόν του κλειστού στίβου. Εκεί όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι. Ένα μικρό διάστημα δύο εβδομάδων θα έχει στη διάθεσή του για αποφόρτιση ο 24χρονος Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους, πριν μπει στη μάχη του ανοικτού στίβου.

Εκεί που τον περιμένει από τη μια το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Όρεγκον των ΗΠΑ από τις 15 μέχρι τις 24 Ιουλίου και από την άλλη το Πανευρωπαϊκό στο Μόναχο από τις 15 μέχρι τις 21 Αυγούστου. Για να παρουσιαστεί κει εκεί έτοιμος για υψηλές πτήσεις και χρυσά μετάλλια θα μπει από νωρίς στην προετοιμασία, αρχής γενομένης με το μίτινγκ της Οστράβα.

Στην πόλη της Τσεχίας, στις 9 Απριλίου θα αντιμετωπίσει ποιοτικούς αντιπάλους κυρίως από την Ευρώπη. Ο Σουηδός Τομπάιας Μόντλερ που κατετάγη δεύτερος στο Βελιγράδι θα είναι επίσης παρών σε αυτόν τον αγώνα, ενώ ακόμα δεν έχουν επιβεβαιώσει τις συμμετοχές τους αθλητές από τις ΗΠΑ και την Κούβα που έχουν λάβει πρόσκληση.