ΕΟΕ: Ο Τσώνης υποψήφιος με την Αναγέννηση για τη θέση του τακτικού αντιπροσώπου

Ο Νίκος Τσώνης, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, είναι τελικά η επιλογή της Αναγέννησης του Κλασικού Αθλητισμού για την υποψηφιότητα τακτικού αντιπροσώπου στην ΕΟΕ.

ΕΟΕ: Ο Τσώνης υποψήφιος με την Αναγέννηση για τη θέση του τακτικού αντιπροσώπου

Την υποψηφιότητά του έθεσε και ο Νίκος Τσώνης για τη θέση του τακτικού εκπροσώπου του ΕΟΕ με την Αναγέννηση. Η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον δημοσιογράφο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Με τιμά ιδιαίτερα η ομόφωνη απόφαση της Αναγέννησης για τον στίβο να διεκδικήσω την εκπροσώπηση του ΣΕΓΑΣ στην Ολομέλεια της ΕΟΕ.

Μετά από τόσα χρόνια αγώνων μαζί με τα σωματεία με αποτέλεσμα την τιμητική θέση που με εκλέξατε στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας ήρθε η στιγμή να υποστηρίξω το στίβο και τα σωματεία στην Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Είμαι πάντα παρόν σε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια και στα δρώμενα της Ομοσπονδίας με κατάθεση απόψεων και προτάσεις, με αιτήματα για τους αθλητές και τους προπονητές και θα συνεχίσω το ίδιο μαχητικά και κόσμια, για να μπορεί ο στίβος να κατέχει πάντα την ξεχωριστή θέση που απαιτείται στο Ολυμπιακό Κίνημα».