Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2018: Μπελιμπασάκη: "Είμαι από την Κρήτη και αυτό τα λέει όλα!"

Η Μαρία Μπελιμπασάκη θέλει να βγάλει την... Κρήτη από μέσα της και θα παλέψει για να φτάσει ακόμα και στο βάθρο στα 400 μέτρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βερολίνο.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2018: Μπελιμπασάκη: "Είμαι από την Κρήτη και αυτό τα λέει όλα!"

Η Κρητικιά πρωταθλήτρια του Παναξιακού υπογράμμισε για τον αγώνα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: "Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη για τον αγώνα μου στο Βερολίνο. Το θετικό είναι ότι βρίσκομαι ήδη στον ημιτελικό λόγω της επίδοσης που έχω. Βασικός στόχος είναι να περάσω στον τελικό και από εκεί και πέρα όλα παίζονται. Θα το σκεφτώ πιο σοβαρά αυτό το κομμάτι όταν θα έρθει η ώρα του, εκείνες τις ημέρες. Στόχος μου είναι να βρεθώ στην όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση".

Ρωτήθηκε πώς καταφέρνει να βγάζει... ψυχή ειδικά στα τελευταία μέτρα της κούρσας που κάνει στα 400μ. και απάντησε: "Είμαι από την Κρήτη και αυτό τα λέει όλα! Πάντα έχω μάθει να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, ανεξάρτητα από τις συνθήκες ή τους αντιπάλους που έχω, ακόμα κι αν είναι καλύτεροι από μένα. Ο στίβος είναι στην ουσία ένας… στίβος μάχης και παλεύεις να κάνεις το καλύτερο που μπορείς”.