Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2018: Παπαχρήστου: "Έχω πάρει όλα τα χάλκινα, θέλω την υπέρβαση"

Η Βούλα Παπαχρήστου έχει την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη στο τριπλούν και θέλει να τη διατηρήσει και μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού στο Βερολίνο, φορώντας το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό της.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2018: Παπαχρήστου: "Έχω πάρει όλα τα χάλκινα, θέλω την υπέρβαση"

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν τόνισε σήμερα πως “θέλω καταρχήν να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία. Εγώ πάω για να υπερασπιστώ το χάλκινο μετάλλιο και από εκεί και πέρα γιατί όχι να αλλάξω και χρώμα; Τα τελευταία χρόνια έχω πάρει όλα τα χάλκινα, θα ήθελα να κάνω την υπέρβαση. Είμαι έτοιμη, έχω γυμναστεί πάρα πολύ καλά, έχω την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη και μόνο αυτό λέει πολλά. Είμαι έτοιμη να κάνω το κάτι παραπάνω”.

Ρωτήθηκε που θεωρεί ότι θα κριθεί το τριπλούν και απάντησε: “Νομίζω ότι θα κριθεί περίπου στις ίδιες επιδόσεις που έγιναν και στο Άμστερνταμ (το προηγούμενο Ευρωπαϊκό, το 2016), 14,45μ. - 14,55μ. αλλά εγώ δεν θέλω να μείνω σε αυτές τις επιδόσεις”.

Σε ερώτηση για το ποιες είναι οι βασικές αντίπαλές της είπε: “Η Ισπανίδα, η Άννα Πελετέρι, που είναι και πολύ καλή μου φίλη και τα λέμε πολύ συχνά. Είναι δεύτερη, είναι και αυτή σε πολυ κατάσταση. Σε αυτόν τον αγώνα όλες είναι έτοιμες, είναι πολύ καλές αθλήτριες και δεν μπορείς να υπολογίσεις κάτι συγκεκριμένο”.

Για το αν η καλύτερη επίδοση φέτος στην Ευρώπη της προσθέτει άγχος ή υπεροχή είπε: “Ξεκάθαρα αέρα υπεροχής, γιατί είχα ταλαιπωρηθεί με τον τραυματισμό μου και στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ανατράπηκε όλο αυτό. Είμαι στην απόλυτη κατάσταση να κρατήσω αυτόν τον τίτλο”.