Τεντόγλου: «Άμα ήταν καλό το ΣΕΦ, θα έκανα παραπάνω άλματα» (vid)

Για την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΣΕΦ μίλησε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την δεύτερη μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου

Τεντόγλου: «Άμα ήταν καλό το ΣΕΦ, θα έκανα παραπάνω άλματα» (vid)

Ο Μίλτος Τεντόγλου ολοκλήρωσε τη δεύτερη ημέρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου πραγματοποιώντας μόλις τέσσερα άλματα. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης παρά τις ελάχιστες προσπάθειες φάνηκε να βρίσκει σταδιακά ρυθμό, καθώς μετά το πρώτο άλμα (7,74μέτρα) «πέταξε» στα 8,14 και 8,20 μέτρα στις τελευταίες του προσπάθειες!

Ωστόσο ο Τεντόγλου, όταν ερωτήθηκε για τον λόγο που πραγματοποίησε τόσο λίγες προσπάθειες, αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση του ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το αν είναι ικανοποιημένος: «Ναι είμαι ικανοποιημένος, έκανα τέσσερα άλματα, δεν θα κάνω άλλο άλμα σήμερα. Μπορούσα πολύ παραπάνω, ένιωθα κάπως καλά, αλλά ένιωθα και σαν να μην μπορούσα να το ελέγξω. Δεν πειράζει, είναι καλή επίδοση, μας αρέσει».

Γιατί σταμάτησε στα τέσσερα άλματα: «Άμα ήταν καλό το στάδιο θα έκανα παραπάνω άλματα. Αυτό το στάδιο δεν είναι ούτε για επιδόσεις, ούτε για τίποτα. Είπαμε να κάνουμε τρία άλματα, αλλά ένιωθα ότι έχω κάτι παραπάνω μέσα μου, για αυτό ζήτησα να κάνω ένα ακόμα. Δεν βγήκε, δεν πειράζει».

Για τον αγώνα σε υπερυψωμένη πίστα στο Βελιγράδι, πριν το Παγκόσμιο: «Σίγουρα επηρεάζει, για εμένα είναι άλλο αγώνισμα. Αν αλλάζει ο διάδρομος, αλλάζουν όλα. Δεν έχω καθόλου εμπειρία, αλλά πιστεύω ότι επειδή θα είμαι εκεί πολλές μέρες, θα μπορέσω να το βρω».

Για τις φιλοδοξίες του ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος: «Θα προσπαθήσω για το καλύτερο εκεί. Δεν ξέρω πώς θα πάει, αλλά θα προσπαθήσω. Πιστεύω ότι χρειάζεται κάτι στα 8.30-8.45».