«Run Greece»: Οι νικητές του αγώνα στην Πάτρα

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή αθλητών και κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/9) ο δρομικός αγώνας της σειράς «Run Greece» στην Πάτρα.

«Run Greece»: Οι νικητές του αγώνα στην Πάτρα

Η πόλη της Πάτρας υποδέχθηκε σήμερα (26/9) τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στον αγώνα «Run Greece», τον οποίο διοργάνωσαν ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και ο Δήμος Πατρέων με μεγάλο χορηγό την Ergo.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών και έδωσε το «παρών» στη μεγάλη γιορτή της πρωτεύουσας της Αχαΐας, τόσο στη γραμμή εκκίνησης των δύο αποστάσεων όσο και στα πεζοδρόμια που έπαιξαν τον ρόλο της εξέδρας.

Ο Αλέξανδρος Σκούρτης (ΑΕΠ Ολυμπιάδας Πάτρας) ήταν νικητής στα 5 χιλιόμετρα με χρόνο 16.45.59, ενώ στις γυναίκες τη γραμμή εκκίνησης πέρασε πρώτη η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη (Πανιώνιος) με 17.57.63.

Στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων πρώτος τερμάτισε ο Ντένις Γκιούρα (ΑΕ Έσπερος 2004) με επίδοση 32.30.69 και η Ανδριάνα Βασιλάτου (Υδρία) πρώτευσε στις γυναίκες με 36.33.89.

Παρούσα στη διοργάνωση ήταν και η πρόεδρος τους ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών.

Ο επόμενος αγώνας της σειράς θα γίνει στην πόλη της Καστοριάς (3/10) και θα ακολουθήσουν τα αγωνιστικά ραντεβού στη Λάρισα (10/10), στο Ηράκλειο (17/10), στα Γιάννινα (24/10) και στη Ρόδο (24/10).