Ετοιμη για το νταμπλ η Παπαχρήστου - Τι έκανε το πρωί

Έτοιμη για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που γίνεται στην Πάτρα.

Ετοιμη για το νταμπλ η Παπαχρήστου - Τι έκανε το πρωί

Έτοιμη για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που γίνεται στην Πάτρα, είναι η Βούλα Παπαχρήστου (ΑΕΚ).

Η Ελληνίδα άλτρια του μήκους μετά τη νίκη της κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων στο τριπλούν, δείχνει ικανή να κάνει το νταμπλ ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στο μήκος, αφού στα πρωινά προκριματικά της 2ης ημέρας, σημείωσε την καλύτερη επίδοση με 6.39μ.

Η Οξάνα Κορένεβα (ΓΣ Κηφισιάς) σημείωσε την 2η καλύτερη επίδοση με 6.16μ και η Εφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας) την 3η με 6.01 μέτρα.

Στον προκριματικό του μήκους ανδρών ο Μιχάλης Μερτζανίδης (ΑΟ Ηφαιστεία) πέτυχε 7.74μ, ενώ ο Μίλτος Τεντόγλου (ΓΕ Γρεβανών), 7.70μ και αναμένεται με ενδιαφέρον η παρουσία τους στον απογευματινό τελικό.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη (Παναξιακός) τερμάτισε τα 200 μ. σε 24.17 περπατώντας στα τελευταία μέτρα, ενώ την καλύτερη επίδοση πέτυχε η Αρτεμις Αναστασίου (Σχολή Μωραίτη) με 24.08 (1,4), πολύ κοντά στο ατομικό της (24.03). Δεν αγωνίστηκε τελικά η Ραφαέλα Σπανουδάκη, η οποία είχε ενοχλήσεις στο πόδι.

Την καλύτερη επίδοση στο αντίστοιχο αγώνισμα των Ανδρών πέτυχε ο Τριβυζάς (ΟΣΦΠ) με 21.21 (-0,1).

Η Σταματία Σκαρβέλη (ΓΣ Τρικάλων) αγωνίζεται το απόγευμα σε δύο αγωνίσματα με στόχο τη νίκη και καλές επιδόσεις. Η νεαρή αθλήτρια, η οποία διανύει καλή σεζόν, το πρωί πέτυχε 60,30 μ. στη σφαιροβολία και 15,95 μ. στη σφαιροβολία, εκεί όπου μετέχει και η έμπειρη Ευαγγελία Σοφάνη, που έστειλε τη στα 14,34 μ., ωστόσο φέτος είναι σε καλή κατάσταση κάτι που αναμένεται να δείξει και στον απογευματινό τελικό.

Στα 400μ εμπόδια ο Κώστας Νάκος (ΓΣ Τρικάλων) ήταν ο ταχύτερος με 52.59, ενώ δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης Πέτρος Κυριακίδης (ΟΣΦΠ). Η Αλεξία Κανάκη (ΟΦΗ) έκανε την καλύτερη επίδοση στα χαμηλά εμπόδια των γυναικών με 60.33, ενώ ακυρώθηκε η Εφη Θεοδώρου (ΓΣ Νεάπολη Χαλκ.).

Στα 800μ γυναικών η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς) τερμάτισε σε 2.08.52 και η Ανθή Κυριακοπούλου (ΓΣ Γλυφάδας) σε 2:10.15. ενώ η 400άρα Δέσποινα Μουρτά (Ολυμπιάδα Πάτρας) έκανε 2.11.62.

Στους άνδρες τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Εράλντο Κεραμάς (ΓΣ Ηλιούπολης) με 1.52.76, ενώ ο Θάνος Καλάκος (ΓΣ Γλυφάδας), που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, έκανε 2.52.98.

Απευθείας τελικός θα γίνει στο επί κοντώ και το ύψος των Ανδρών.