ΣΕΓΑΣ: Επιστολή στην ΕΡΤ για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων

Ο ΣΕΓΑΣ αντέδρασε και έστειλε επιστολή στην ΕΡΤ με αφορμή την μετάδοση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, το Σαββατοκύριακο (19-20/6) από τα διαδικτυακά κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης.

ΣΕΓΑΣ: Επιστολή στην ΕΡΤ για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων

Το Σαββατοκύριακο διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων με τη συμμετοχή φυσικά και της Ελλάδας, με την ΕΡΤ να μεταδίδει τους συγκεκριμένους αγώνες από τα διαδικτυακά κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης.

Για αυτόν τον λόγο ο ΣΕΓΑΣ αντέδρασε και έστειλε επιστολή στη δημόσια τηλεόραση.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για τη μετάδοση των αγώνων του Σαββατοκύριακου, με τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας.

«Επιστολή στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ απέστειλε σήμερα η ομοσπονδία, με αφορμή την μετάδοση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, το Σαββατοκύριακο από τα διαδικτυακά κανάλια της ΕΡΤ.

Στίβος: Αναχώρησε για Ρουμανία η Εθνική ομάδα (pics)

Η ομοσπονδία ζήτησε από τον επικεφαλής του αθλητικού τμήματος να επανεξετάσει τη δυνατότητα προβολής των αγώνων από τα ελεύθερα κανάλια (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3), προκειμένου όλοι οι Έλληνες να έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε αυτά. Η ΕΡΤ αποτελεί εδώ και δεκαετίες μέσο προβολής και προώθησης όλων των ερασιτεχνών αθλημάτων στη χώρα μας κι έτσι είναι σημαντικό διοργανώσεις σαν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων να προβάλλονται σε κανάλια που έχουν πρόσβαση όλοι οι φίλαθλοι».

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων στη Ρουμανία θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/6) και την Κυριακή (20/6).