Οι εργαζόμενοι του ΣΕΓΑΣ δέχθηκαν να δουλέψουν αμισθί στα τέσσερα επερχόμενα Πρωταθλήματα

Ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση που κάνει γνωστό πως οι εργαζόμενοι της Ομοσπονδίας δέχθηκαν να δουλέψουν αμισθί στα 4 επερχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Οι εργαζόμενοι του ΣΕΓΑΣ δέχθηκαν να δουλέψουν αμισθί στα τέσσερα επερχόμενα Πρωταθλήματα

Αμισθί θα εργαστούν στα τέσσερα επερχόμενα πανελλήνια πρωταθλήματα οι εργαζόμενοι του ΣΕΓΑΣ. Αυτό έκανε γνωστό η Ομοσπονδία με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή (28/5).

«Οι εργαζόμενοι του ΣΕΓΑΣ, αντιλαμβανόμενοι την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η Ομοσπονδία σε αυτή τη συγκυρία, αποδέχτηκαν την πρόταση της Προέδρου Σοφίας Σακοράφα και δέχτηκαν να απασχοληθούν στα 4 επερχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2021, αμισθί-αφιλοκερδώς.

Οι εργαζόμενοι, σεβόμενοι τις προσπάθειες των αθλητριών και αθλητών, των προπονητών και των συλλόγων για την επίτευξη των στόχων τους στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, θα απασχοληθούν χωρίς αμοιβή στα πανελλήνια πρωταθλήματα για να διεξαχθούν όσο το δυνατόν αρτιότερες διοργανώσεις, όπως άλλωστε έχουν πράξει επί σειρά ετών με την εμπειρία και τη γνώση που διαθέτουν.

Άλλωστε η κοινή πορεία και ο αγώνας για την επίτευξη των στόχων του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ διακατέχεται από σύμπνοια, αλληλοκατανόηση και αλληλοϋποστήριξη.

Οι εργαζόμενοι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνά η Ομοσπονδία είναι παραπάνω από αυτονόητο ότι θα κάνουν το χρέος τους», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ για τους εργαζόμενους της Ομοσπονδίας.