ΣΕΓΑΣ: Σεμινάριο για τη διαχείριση του προαγωνιστικού άγχους στις νεαρές ηλικίες

Διαδικτυακό σεμινάριο θα γίνει με πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ, το οποίο θα έχει θέμα τη διαχείριση του προαγωνιστικού άγχους από τους αθλητές των μικρότερων αγωνιστικών κατηγοριών.

ΣΕΓΑΣ: Σεμινάριο για τη διαχείριση του προαγωνιστικού άγχους στις νεαρές ηλικίες

Σεμινάριο διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ μέσω τηλεδιάσκεψης το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής 11 Απριλίου.

Θέμα του διαδικτυακού σεμιναρίου θα είναι η διαχείριση του προαγωνιστικού άγχους και απευθύνεται στους αθλητές των μικρών ηλικιακών κατηγοριών.

Η ομοσπονδία του κλασικού αθλητισμού αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (6/4):

«Η ομοσπονδία συνεχίζει τις δράσεις επιμόρφωσης και επιστημονικής υποστήριξης αθλητών και αθλητριών, με βαρύτητα στους αθλητές και τις αθλήτριες των μικρότερων κατηγοριών, που προετοιμάζονται για τις κορυφαίες διοργανώσεις του καλοκαιριού.

Στο πλαίσιο αυτό την Κυριακή (11/4, 18:00) θα διεξαχθεί διαδικτυακό σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας Ζoom, το οποίο απευθύνεται στους αθλητές και τις αθλήτριες του σχεδιασμού που ανήκουν στις κατηγορίες Κ18, Κ20 και Κ23 με θέμα "Διαχείριση του προαγωνιστικού άγχους".

Εισηγήτρια θα είναι η αθλητική ψυχολόγος και συνεργάτιδα της ομοσπονδίας, Φρόσω Πατσού. Το σεμινάριο θα είναι διαδραστικό και έτσι οι μετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με την εισηγήτρια, η οποία από την πλευρά της θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις τους».