Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Αποκλείστηκε η Πεσιρίδου στα 60 μέτρα με εμπόδια (vid)

Έβδομη στην προκριματική σειρά των 60 μέτρων με εμπόδια στην οποία έτρεξε τερμάτισε η Ελισάβετ Πεσιρίδου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Τορούν, γνωρίζοντας έτσι τον αποκλεισμό από τη συνέχεια.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Αποκλείστηκε η Πεσιρίδου στα 60 μέτρα με εμπόδια (vid)

Δεν κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη διάκριση η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η οποία συμμετείχε σήμερα (6/3) στα 60 μέτρα μετ' εμποδίων γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο Τορούν της Πολωνίας.

Η 29χρονη Ελληνίδα σπρίντερ συμμετείχε στην τρίτη προκριματική σειρά του αγωνίσματος, όπου τερμάτισε στην έβδομη θέση με χρόνο 8.31. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου πάντως βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ.

Η Πεσιρίδου ολοκλήρωσε το Σάββατο μια περίεργη σεζόν, στη διάρκεια της οποίας δεν κατάφερε να πετύχει τις επιδόσεις που θα ήθελε, ωστόσο αποτέλεσε για εκείνη την επιστροφή στη δράση μετά τα προβλήματα της περσινής σεζόν.

«Μετά την άκυρη εκκίνηση φοβήθηκα και κρατήθηκα πίσω στον βατήρα. Γενικά η κούρσα πήγε λίγο άρρυθμα, παρ' όλα αυτά ήρθε ένα φετινό ρεκόρ. Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αλλά είναι κάποια τεχνικά λάθη που δεν αφήνουν την επίδοση να έρθει. Ωστόσο δεν με ανησυχεί ο κακός χρόνος, γιατί ξέρω πως στον ανοιχτό, που μου ταιριάζει περισσότερο, θα τρέξω στις επιδόσεις που μπορώ. Είμαι χαρούμενη που είμαι σε αυτή διοργάνωση, με όλα όσα ζούμε τον τελευταίο χρόνο καταφέραμε να κάνουμε Ευρωπαϊκό. Νομίζω πως από εδώ και πέρα θα χαιρόμαστε κάθε διοργάνωση, ακόμη και το Πανελλήνιο και το διασυλλογικό», είπε η Πεσιρίδου με το τέλος του αγώνα.