Τι είχε πει ο Τεντόγλου στον Πομάσκι: «Δεν με πίστευε. Μου είπε ότι με παραδέχθηκε»

Τι δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου ο οποίος πανηγυρίζει για το χρυσό μετάλλιο στο Τορούν, με την κορυφαία φετινή επίδοση.

Τι είχε πει ο Τεντόγλου στον Πομάσκι: «Δεν με πίστευε. Μου είπε ότι με παραδέχθηκε»

Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Τορούν, αφού στον τελικό του αγωνίσματος (2η ημέρα) προσγειώθηκε στα 8.35μ στην πρώτη και μοναδική έγκυρη προσπάθειά του. Η επίδοσή του είναι η κορυφαία εφετινή στον κόσμο. Ο 23χρονος άλτης του Γιώργου Πομάσκι που αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις το τελευταίο διάστημα στο γόνατο, έριξε το βάρος του σε μια και μοναδική προσπάθεια για να μην επιβαρύνει την κατάσταση της υγείας του και τα κατάφερε.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μίλτος Τεντόγλου, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που πέτυχα τον στόχο μου ακόμη και με δυσκολίες. Έκανα λίγες προσπάθειες λόγω του γονάτου μου. Δεν μου άρεσε, δεν είναι του στιλ μου. Αφού βγήκαν, όλα καλά.

Δεν ήταν κάτι το τρομερό να περάσω το 8.30, αλλά έπρεπε να το εκτελέσω. Τα άλματα και των υπολοίπων αθλητών ήταν καλά, ήταν απίστευτος αγώνας. Όλα πήγαν καλά.

Ενώ είχα πει στον Πομάσκι ότι θα κάνω ένα άλμα, δεν με πίστευε. Μου είπε ότι με παραδέχθηκε. Τώρα θα χρειαστώ να κάνω κάποιες μέρες θεραπείες. Ξεκινάει η προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μακάρι να έχουμε καλά αποτελέσματα. Μου αρέσουν οι αγώνες, σήμερα ένιωσα σαν αγγαρεία».