Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Στην 11η θέση του προκριματικού των 1.500 μέτρων ο Δημητράκης

Μακριά από τη διάκριση έμεινε ο Ανδρέας Δημητράκης στα 1.500 μέτρα, καθώς τερμάτισε στην 11η θέση στον προκριματικό του αγωνίσματός του, στην πρώτη μέρα (4/3) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Τορούν.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Στην 11η θέση του προκριματικού των 1.500 μέτρων ο Δημητράκης

H τρίτη ελληνική συμμετοχή στα αγωνίσματα της πρώτης ημέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο Τορούν, ήταν εκείνη του Ανδρέα Δημητράκη στον προκριματικό των 1.500 μέτρων.

Ο 30χρονος αθλητής του Πανναξιακού ΑΟ πλησίασε το φετινό ρεκόρ του αργά το βράδυ της Πέμπτης (4/3), ωστόσο δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 11η θέση της τρίτης προκριματικής σειράς, αφού τερμάτισε την κούρσα σε χρόνο 3.44.04. Το επίπεδο του αγωνίσματος είναι ιδιαίτερα υψηλό και φάνηκε από τις επιδόσεις στο σύνολο των σειρών.

Ο Δημητράκης είχε ταλαιπωρηθεί από έναν τραυματισμό στην αρχή της σεζόν, ωστόσο τον τελευταίο καιρό ήταν σε καλή κατάσταση. Παρ' όλα αυτά δεν έφτασε σε μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων του σε αυτή την τρίτη συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην πολωνική πόλη.