Καταγγελία παρενόχλησης, της πρωταθλήτριας στίβου Ειρήνης Δανιήλ, κατά πρώην προπονητή της (vid)

H πρωταθλήτρια στίβου Ειρήνη Δανιήλ, μιλώντας σε τηλεοπτική της συνέντευξη, κατήγγειλε πρώην, ομοσπονδιακό, προπονητή της για σεξουαλική παρενόχληση 

Καταγγελία παρενόχλησης, της πρωταθλήτριας στίβου Ειρήνης Δανιήλ, κατά πρώην προπονητή της (vid)

Στα βήματα της Σοφίας Μπεκατώρου, η πρωταθλήτρια στίβου, Ειρήνη Δανιήλ, κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση, επαναφέροντας την συζήτηση για το μείζον κι ακανθώδες θέμα στον αθλητισμό.

Σ' αντίθεση με την Μπεκατώρου που είχε καταγγείλει παράγοντα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, η Ειρήνη Δανιήλ, καταγγέλλει πρώην, ομοσπονδιακό, προπονητή της για παρενόχληση της σε νεαρότερη ηλικία.

Μάλιστα επεσήμανε το παράδειγμα της Μπεκατώρου λέγοντας ότι άνοιξε τον δρόμο για να μιλήσουν κι άλλα θύματα, τονίζοντας πως «ένιωσε ότι όφειλε να το κάνει».

«Είναι ακόμα προπονητής, θα με δει, θα το μάθει… να μην το κάνει σε άλλα παιδιά. Ήμουν 21, είχα αλλάξει προπονητή, την πρώτη μέρα μου είπε θα πάμε στα αποδυτήρια και μου είπε “θέλω να βγάλω τα ρούχα σου για να δω το σώμα σου”. Τα έβγαλα, μου είπε “από εδώ και πέρα θα ακούς μόνο εμένα, θα σου δίνω διατροφή μόνο εγώ…” μου είπε “θα σε…” και μίλησε χυδαία.

Την επόμενη μέρα μου είπε να έρθει σπίτι μου και μου ζήτησε να μην είναι εκεί ο φίλος μου. Του είπα δεν γίνεται και μετά τον είδα κάτω από το σπίτι μου, κι εκεί σταμάτησε η συνεργασία μας. Το είπα μόνο σε κάτι φίλες μου, κι όχι στην οικογένειά μου για να μην στεναχωρηθούν», ανέφερε μιλώντας στην τηλεοπτική συχνότητα του Mega.