Νικόλας Σκαρβέλης: Ακύρωσε τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Ο Νικόλας Σκαρβέλης δεν θα συμμετάσχει τελικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Τορούν.

Νικόλας Σκαρβέλης: Ακύρωσε τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Δεν θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τορούν, ο Νικόλας Σκαρβέλης.

Η ενημέρωση από την ομοσπονδία αναφέρει τα εξής για τον Νικόλα Σκαρβέλη και την ακύρωση της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

«Στην Αμερική θα μείνει ο Νικόλας Σκαρβέλης, που ακύρωσε τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του Τορούν.

Ο πρωταθλητής της σφαιροβολίας επηρεασμένος από τα όσα συμβαίνουν σε όλο τον πλανήτη με τον ιό covid-19, θεώρησε αναγκαίο να μείνει στις ΗΠΑ και να μην ταξιδέψει στην Ευρώπη, θυσιάζοντας τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν.

Ο Σκαρβέλης αποτελεί έναν από τους τους σταθερούς Ευρωπαίους σφαιροβόλους των τελευταίων ετών με συμμετοχή πριν δύο χρόνια στον τελικό της διοργάνωσης στη Γλασκώβη, στόχο που είχε θέσει και για τη φετινή διοργάνωση. Σε κάθε περίπτωση ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ σε ανοιχτού και κλειστό στίβο θα προετοιμαστεί με στόχο τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο» αναφέρει χαρακτηριστικά η Ομοσπονδία στην ενημέρωσή για τον Νικόλα Σκαρβέλη, ο οποίος παραμένει στις ΗΠΑ με έναν και μόνο στόχο.

Το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.