Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Ανίκητος ο Τσιάμης έφτασε τις 15 νίκες-vid

Ο Δημήτρης Τσιάμης έφτασε στην 15η νίκη του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και το κατάφερε πετυχαίνοντας άλματα στα 16,42 μέτρα.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Ανίκητος ο Τσιάμης έφτασε τις 15 νίκες-vid

Ο έμπειρος αθλητής του Ολυμπιακού στο τριπλούν έδειξε πως έχει περιθώρια να πάει μακρύτερα και να κυνηγήσει άλματα που θα ήταν ικανά να του δώσουν ακόμη και την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τορούν (όριο 16,95 μ.). Ο αθλητής του Παναγιώτη Μαρκιανίδη είχε άκυρα άλματα στα 17,00 μ., επιδόσεις που θα μπορέσει να κυνηγήσει μέσα στη σεζόν.

Ολυμπιακός: Οι συμμετοχές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού Στίβου

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος (ΑΕ Μεσογείων) ήταν δεύτερος στον σημερινό αγώνα με 16,36 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 16,08 μέτρα κι έδειξε πως έχει τα περιθώρια να πάει πολύ μακρύτερα. Η τριάδα του σημερινού αγώνα ολοκληρώθηκε με τον Δημήτρη Μονόπωλη (ΓΣ Κερκυραϊκός), που σημείωσε 15,66 μ., ένα εκατοστό μπροστά από τον Αλέξανδρο Αθανασίου (ΓΣ Σέρρες), που «προσγειώθηκε» στα 15,65 μ. και πέτυχε ατομικό ρεκόρ. Τον εαυτό του ξεπέρασε και ο Δημήτρης Αύθινος (ΓΣ Κηφισιάς), που πέτυχε 15,32 μ. και έδειξε πως μπορεί να κυνηγήσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Τα πρωινά αποτελέσματα

«Ο αγωνιστικός χώρος του ΣΕΦ δεν με βολεύει. Πιστεύω πως θα μπορούσα σήμερα να κάνω ακόμη και το όριο για το Ευρωπαϊκό. Με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έχω κάνει αγώνες, ωστόσο ελπίζω πως στις επόμενες εμφανίσεις θα πετύχω αυτό που μπορώ και θα κλείσω θέση για το Τορούν», είπε ο Τσιάμης μετά και τη νέα του επιτυχία.