Φετινά ατομικά ρεκόρ από Γκούσιν και Δόση στο Κλάντνο

Στον αγώνα της τσεχικής πόλης Κλάντνο συμμετείχαν οι Τατιάνα Γκούσιν και Παναγιώτα Δόση, οι οποίες έκαναν καλή εμφάνιση στο άλμα εις ύψος με επίδοση 1,84 μέτρα και 1,81 μ. αντιστοίχως, βελτιώνοντας τα φετινά ατομικά ρεκόρ τους.

Φετινά ατομικά ρεκόρ από Γκούσιν και Δόση στο Κλάντνο

Τον ρυθμό τους αρχίζουν να βρίσκουν οι Τατιάνα Γκούσιν και Παναγιώτα Δόση. Οι δύο Ελληνίδες άλτριες του ύψους συμμετείχαν τη Δευτέρα (8/2) στον δεύτερο διαδοχικό αγώνα τους στην Τσεχία και συγκεκριμένα στο Κλάντνο.

Η Γκούσιν, παρ' ότι απέχει ακόμη προπονητικά από το επίπεδο που θα ήθελε, ξεπέρασε τα 1,84 μέτρα και βελτίωσε το φετινό της 1,81 μ. της περασμένης εβδομάδας. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου, η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα της τσεχικής πόλης, μετά τα 1,84 μ. δοκίμασε στα 1,87 μ. χωρίς επιτυχία. Αυτό το ύψος θα έχει την ευκαιρία να υπερβεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί στο τέλος της εβδομάδας (12-13 Φεβρουαρίου) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το φετινό της ρεκόρ ξεπέρασε όμως και η Δόση, που ήταν τρίτη στον αγώνα του Κλάντνο με επίδοση 1,81 μέτρα. Η αθλήτρια του Θοδωρή Δόση πήδηξε με την πρώτη τα 1,73 μ., με τη δεύτερη τα 1,78 μ. και 1,81 μ. και στη συνέχεια έχασε τις προσπάθειες στα 1,84 μέτρα.