Καυτανζόγλειο: Η σύνθεση της επιτροπής για τη συνέχιση της χρήσης του σταδίου από τον στίβο

Ο ΣΕΓΑΣ έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσής του τη σύνθεση της επιτροπής που συγκροτήθηκε για το θέμα χρήσης του Καυτανζογλείου, ώστε να μην εξοβελιστεί ο στίβος με την παραχώρηση του σταδίου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Καυτανζόγλειο: Η σύνθεση της επιτροπής για τη συνέχιση της χρήσης του σταδίου από τον στίβο

Τη συγκρότηση της επιτροπής που συστάθηκε για το θέμα χρήσης του Καυτανζογλείου σταδίου γνωστοποίησε τη Δευτέρα (8/2) ο ΣΕΓΑΣ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω επιτροπή προέκυψε μετά από τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία της πόλης, που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα.

Αυτή αποτελείται από εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ, σωματείων, του Συνδέσμου Προπονητών Βόρειας Ελλάδας, εκπρόσωπο αθλητών, ενώ μετά την αποδοχή της σχετικής πρότασης του προέδρου της ομοσπονδίας, Κώστα Παναγόπουλου, μετέχουν ακόμα δύο σημαίνοντα πρόσωπα του στίβου. Ο λόγος για την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και Ολυμπιονίκη, Βούλα Πατουλίδου, καθώς και την υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ και επίσης Ολυμπιονίκη, Αναστασία Κελεσίδου.

Την υπόλοιπη σύνθεση της επιτροπής αποτελούν οι εξής: Σπύρος Κέλλης (μέλος ΔΣ ΣΕΓΑΣ), Τάσος Τομπούλης (πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης), Χρήστος Χρυσοστομίδης (υπεύθυνος ΚΥΑΘ), Κώστας Λαμπρόπουλος (πρόεδρος ΣΠΒΕ), Κώστας Μπανιώτης (εκπρόσωπος αθλητών ΚΥΑΑΘ), Χριστίνα Δέσκου (πρόεδρος ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), Γιώργος Τσίντζιλης (μέλος ΔΣ ΓΣ Ηρακλής), Αστέριος Τσιφτσόγλου (πρόεδρος ΜΑΣ Αετού Θεσσαλονίκης).

Η επιτροπή θα έρθει σε επαφή με τοπικούς φορείς με στόχο να επιτευχθεί λειτουργική λύση για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του κλασικού αθλητισμού στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Έτσι ώστε να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε μετά την παραχώρησή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας.