Κυριακοπούλου: Ακύρωσε τη συμμετοχή της στους αγώνες σε Ρουέν και Λιεβέν

Για προληπτικούς περισσότερο λόγους η Νικόλ Κυριακοπούλου απέσυρε τη συμμετοχή της από τα μίτινγκ στο Ρουέν και στο Λιεβέν, τα οποία θα διεξαχθούν σε λίγες ημέρες.

Κυριακοπούλου: Ακύρωσε τη συμμετοχή της στους αγώνες σε Ρουέν και Λιεβέν

Σε αναπροσαρμογή του προγράμματος της χειμερινής περιόδου επέλεξε να προχωρήσει η Νικόλ Κυριακοπούλου εξαιτίας ενός ελαφρού τραυματισμού, προκειμένου να μη χειροτερέψει η κατάστασή της.

Για την ακρίβεια, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ είχε μια μικρή ενόχληση στο ισχίο, την οποία δεν ήθελε να επιβαρύνει. Υποβλήθηκε σήμερα (4/2) σε μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιος τραυματισμός, για να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτη την προετοιμασία της.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 στο Βερολίνο αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή της από δύο επικείμενα μίτινγκ. Συγκεκριμένα είχε κλείσει θέση τόσο στον αγώνα στο Ρουέν, που θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου, όσο και στον αντίστοιχο που θα διεξαχθεί στο Λιεβέν τρεις ημέρες αργότερα (9/2).

Παρ' όλα αυτά, αν τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι καλά, η Κυριακοπούλου θα πάρει μέρος κανονικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η έμπειρη αθλήτρια ευελπιστεί να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Τορούν (4-7 Μαρτίου), όπου θα υπερασπιστεί το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στην προηγούμενη διοργάνωση της Γλασκόβης το 2019.