Στο Serres Ultra Trail των 87,7 χλμ. ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα πάρει μέρος στον αγώνα μεγάλης απόστασης στις Σέρρες.

Στο Serres Ultra Trail των 87,7 χλμ. ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Στον αγώνα «Serres Ultra Trail 87,7 km (S.U.T)» που θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες τον Απρίλιο, θα τρέξει ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος είναι γνωστός λάτρης των μεγάλων αποστάσεων και συχνά παίρνει μέρος σε αγώνες.

Την είδηση της συμμετοχής στον αγώνα κατόπιν προσκλήσεως γνωστοποίησε ο έφορος του τμήματος δρομέων υγείας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, Γιώργος Θεοχάρης, ο οποίος ανέφερε στην ΕΡΤ Σερρών.

«Με τον κ. Αγγελόπουλο γνωριστήκαμε μέσα από τους αγώνες ορεινού τρεξίματος. Αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση των δρομέων υγείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού και θα δώσει το παρών στο τριήμερο δρομικό event που θα πραγματοποιούμε 16 με 18 Απριλίου στην πόλη μας. Η αποδοχή της πρόσκλησης από τον κ. Αγγελόπουλο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς»!

Επιτρέποντος των συνθηκών που ζούμε λοιπόν, ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα πάρει μέρος σε ακόμα ένα αγώνισμα μεγάλης απόστασης τον Απρίλιο στις Σέρρες.