Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά στις 8 Νοεμβρίου

Το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στον Σχινιά θα φιλοξενήσει φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου στις 8 Νοεμβρίου μετά τη ματαίωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Μέχρι πότε θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις συμμετοχής.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά στις 8 Νοεμβρίου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά, στον Μαραθώνα, με ώρα εκκίνησης για την κατηγορία των ανδρών 08:00 και για την κατηγορία των γυναικών 08:05.

Ο ΣΕΓΑΣ τηρώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο οργάνωσε και διεξήγαγε για το 2020 όλα τα πρωταθλήματα με επιτυχία, δίνοντας αγωνιστικές ευκαιρίες στις αθλήτριες και στους αθλητές σε μια πολύ δύσκολη χρονιά εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Δεν στάθηκε όμως δυνατό να διεξαχθούν και οι πιο μαζικοί αθλητικοί αγώνες στη χώρα μας, ο Ημιμαραθώνιος και ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, παρά τις προσπάθειες της ομοσπονδίας.

Όπως είναι γνωστό, στην αυθεντική διαδρομή παράλληλα με τον Διεθνή Μαραθώνιο διεξάγεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Σε αυτή την κατεύθυνση και μετά τη ματαίωση του διεθνούς αγώνα, ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου την ίδια ημερομηνία και σύμφωνα με την προκήρυξη που εξέδωσε.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα θα πρέπει να σταλούν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) μέχρι τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 στη διεύθυνση entries@segas.gr.