Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν ο Ιούνιος στο κολυμβητήριο Γουδή

Από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου επαναλειτουργεί για το κοινό το ανακαινισμένο ανοιχτό κολυμβητήριο στο Γουδή.

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν ο Ιούνιος στο κολυμβητήριο Γουδή

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) προχωρά από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου στην επαναλειτουργία για το κοινό του ανακαινισμένου ανοιχτού κολυμβητηρίου στο Γουδή.

Ο ΟΠΑΝΔΑ, αξιοποιώντας το lockdown λόγω της πανδημίας, προχώρησε στην ανακαίνιση του κολυμβητηρίου, με σκοπό τη λειτουργική αναβάθμιση και την ακόμα πιο ασφαλή χρήση του χώρου από τους αθλούμενους.

Συγκεκριμένα, προχώρησε στην επισκευή των αποδυτηρίων με ελαιοχρωματισμούς, τοποθέτηση καινούργιων ερμαριών και αντικατάσταση του φωτισμού, ενώ αποκατέστησε και τη λειτουργία του εξαερισμού. Στον εξωτερικό χώρο τοποθετήθηκαν καινούργιοι βατήρες στην κολυμβητική δεξαμενή.

Τέλος, από τη Διεύθυνση Καθαριότητας πραγματοποιήθηκε καθαρισμός των πλακιδίων στα αποδυτήρια και στον περιβάλλοντα χώρο της κολυμβητικής δεξαμενής με τη χρήση ειδικού μηχανήματος και τοποθετήθηκαν νέοι κάδοι απορριμμάτων.

Ο ΟΠΑΝΔΑ έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους.

Το κολυμβητήριο Γουδή (Κανελλοπούλου και Κοκκινοπούλου 5) θα μπορούν να το επισκέπτονται άτομα άνω των 13 ετών (έτος γέννησης 2007) κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα 210-7776769 και 210-7771990.

Θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 08:00-19:00 και Σάββατο τις ώρες 08:00-14:00.

Δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων.

Η χρήση του κολυμβητηρίου για το μήνα Ιούνιο είναι δωρεάν και θα επιτρέπονται δύο επισκέψεις εβδομαδιαίως.

* Κάθε αθλούμενος θα πρέπει να φέρει υποχρεωτικά συμπληρωμένο το Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου, το οποίο μπορεί να κατεβάσει ΕΔΩ.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας