Κολύμβηση: Πήρε εξιτήριο η Ρικάκο Ίκεε

Η Ρικάκο Ίκεε πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και δήλωσε έτοιμη να επιστρέψει στις πισίνες ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024.

Κολύμβηση: Πήρε εξιτήριο η Ρικάκο Ίκεε

Ευχάριστα νέα για την Ρικάκο Ίκεε. Η 19χρονη κολυμβήτρια από την Ιαπωνία στις αρχές του έτους, διαγνώστηκε με λευχαιμία και ξεκίνησε άμεσα χημειοθεραπείες.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα (17/12) η Ρικάκο Ίκεε βγήκε από το νοσοκομείο έχοντας ολοκληρώσει τις θεραπείες και δήλωσε έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τους Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

«Ήταν μια μακρά και σκληρή στιγμή. Όσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θέλω να εργαστώ σκληρά για να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς του 2024 στο Παρίσι και να κερδίσω ένα μετάλλιο» δήλωσε η 19χρονη κολυμβήτρια.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας της, εγκατέλειψε το νοσοκομείο νωρίτερα αυτό το μήνα αλλά θα συνεχίσει τη θεραπεία της κάνοντας επισκέψεις στο νοσοκομείο.

Η Ίκεε πριν από έναν χρόνο, ήταν ένα από τα φαβορί για να κερδίσει το Ολυμπιακό χρυσό μετάλλιο το 2020 στην πεταλούδα ενώ είχε μεγάλες βλέψεις και στο ελεύθερο.

Η ουσία είναι πως βγήκε νικήτρια από αυτή τη μεγάλη μάχη και λογικά θα την δούμε τα επόμενα χρόνια ξανά να πρωταγωνιστεί.