Καβγάς Αυγενάκη - Αρναουτάκη για το κολυμβητήριο του Λίντο

Καβγάς Αυγενάκη - Αρναουτάκη για το κολυμβητήριο του Λίντο

H αλλαγή των αποδυτηρίων του κολυμβητηρίου στο Λίντο θα καθυστερήσει ακόμα. Δεν υπεγράφη τελικά η σχετική σύμβαση μεταξύ περιφέρειας Κρήτης και ΕΑΚΗ γιατί άλλαξε η διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου στο παραπέντε της σύμβασης…Αυτό δεν άρεσε στον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη και ξέσπασε καυγάς μεταξύ εκείνου και του υφυπουργού αθλητισμού κ. Αυγενάκη.

Την περασμένη Πέμπτη ήταν να υπογραφεί η σύμβαση για την ανακατασκευή των αποδυτηρίων, αλλά ο κ. Αρναουτάκης καθ'ότι θα έφευγε για Βρυξέλλες μετέθεσε την υπογραφή, για τη Δευτέρα.

Στην περιφέρεια είχε κληθεί τόσο η κ. Καλουδιώτη - ως απερχόμενη πρόεδρος, όσο και ο κ.Ζερβός με την κ. Σημαιάκη ως νέα διοίκηση του ΕΑΚΗ. Λίγο όμως πριν τις υπογραφές εστάλη από τη Γενική Γραμματεία το ΦΕΚ με το διορισμό των νέων «που έπρεπε να υπογράψουν τη σύμβαση» ενώ ακολούθησε και τηλέφωνο του υφυπουργού Αθλητισμού στον κ.Αρναουτάκη με τον οποίο μάλλον έκαναν γερό καβγά!

Φαίνεται ότι αντάλλαξαν και βαριές κουβέντες αφού ο περιφερειάρχης ακούστηκε - από αρκετούς που ήταν έξω - να λέει «εγώ δεν είμαι Λαμπρινός για να μου μιλάει έτσι»! Είπε μάλιστα ότι και πάλι θα καλέσει την απερχόμενη διοίκηση.
Τώρα το έργο που έχει ηδη καθυστερήσει θα πρέπει να έρθει και πάλι στην επιτροπή…

Η κ.Καλουδιώτη άλλο που δεν ήθελε.. Έκανε και σχετική ανάρτηση και μιλάει για καθυστέρηση: «Και ξαφνικά...μόκο, θα γράψει κανείς για το ξαφνικό μειλ Αυγενάκη στον Αρναουτάκη 12:15 σήμερα που τον προτρέπει να μην υπογράψει η Καλουδιώτη ως απελθούσα διοίκηση ΕΑΚΗ, τη σύμβαση με την περιφέρεια προϋπολογισμού 500000!!! χιλ ευρώ (αφορά στην ανακαίνιση αποδυτηρίων κολυμβητηρίου), αλλά ο νέος πρόεδρος Λευτέρης Ζερβός, λες και δεν ξέρει πως αυτό απαιτεί εξουσιοδοτήσεις, αλλαγή επιτροπών από περιφέρεια; ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ!!»

ΠΗΓΗ: ekriti.gr