Χρήστου: «Κρατάω τη θέση και την παρουσία μου στον τελικό» (vid)
Ο Απόστολος Χρήστου αναφέρθηκε στην κούρσα που έκανε στον τελικό των 50μ. ύπτιο.

Ο Απόστολος Χρήστου με επίδοση 24.59 τερμάτισε στην έκτη θέση στα 50μ ύπτιο και ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης.
Μετά την κούρσα του δήλωσε:
Ολυμπιακός: Ο Στρεφέτσα, ο Ποντένσε και ο Αντίνο
Για την επίδοσή του: «Ήθελε υπέρβαση, το είπα και χθες. Στο 24,1 έκλεισε το μετάλλιο. Δεν πειράζει κρατάω τη θέση, την παρουσία στον τελικό και μία χαρά»
Για την κούρσα του: «Καλά την ένιωσα σε γενικές γραμμές, δεν νομίζω να έκανα κάποιο λάθος. Ήμουν πιο μακριά στον τερματισμό, αλλά δεν μπορούσα να κάνω άλλα χέρια».
Για το επίπεδό του: «Είμαι χαρούμενος γιατί έχω παραμείνει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικό το άθλημα. Είδαμε ένα ωραίο παγκόσμιο και η παρουσία της Εθνικής ομάδας ήταν πολύ καλή».
Για το τι έχει το πρόγραμμά του τώρα: «Θα έχω ένα διάλειμμα και θα επιστρέψω δυναμικά με φόντο το πανευρωπαϊκό του Παρισιού».