Σε Πτολεμαΐδα και Καλαμαριά ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος

Ποδαρικό το 2024 των επισκέψεων σε χώρους που «χτυπάει» η καρδιά του Υγρού Στίβου από την Πτολεμαΐδα, έκανε ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Σε Πτολεμαΐδα και Καλαμαριά ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος

Στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης, έως τις 7 Ιανουαρίου, 32 κολυμβητές / τριες των προεθνικών ομάδων Νέων – Νεανίδων Κολύμβησης και Κολύμβησης Μαραθώνιας – Μεγάλων Αποστάσεων (OWS), μετέχουν στο προπονητικό Καμπ. Ο κ. Γιαννόπουλος βρέθηκε κοντά τους, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους αλλά και όχι μόνο. Οι «32» συνοδεύονται από το προπονητικό επιτελείο και από επιστημονική ομάδα, για την απαραίτητη συνδρομή και αρωγή στην προετοιμασία τους.

Μαζί με τον πρόεδρο της ΚΟΕ, βρέθηκε στην Μακεδονική πόλη ο συνέφορος κολύμβησης και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Νάτσιος.

Στην Πτολεμαΐδα βρίσκονται συγκεκριμένα οι κολυμβητές / τριες: Μακρή (Βέλγιο), Μαγκώτσιου (Α.Α.ΑΣΤΕΡΙΑ), Ναστοπούλου (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Γκόβαρη, Παπαδοπούλου (ΩΚΕΑΝΟΣ), Βεριγάκη (ΜΙΛΩΝ), Ζαχαριάς, Πετράκης, Σπαθαράκης (ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ), Βλαχάκης (ΑΣΚ ΝΤΕΡΗ), Γκιουζέπα (ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), Πάκου (ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ), Χριστοδούλου (ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ), Παπαθεοδώρου (ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ), Πέκος (ΚΕ ΚΟΖΑΝΗΣ), Κουρής, Σκούτα (ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ), Σκαρής (ΝΟΘΑ ΚΑΒΑΛΑΣ), Ζαφειράτου, Κανόγκα, Χρόνη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ζαφειρόπουλος, Παπαδόπουλος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Πυρίλη (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ), Δημανόπουλος (ΠΑΟΚ), Μπούτου, Ρούτουλας (ΣΚ ΡΟΗ), Βασιλάκη, Χουρδάκης (ΤΡΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ), Κακουλάκης, Σερτζετάκης, Ψαρουδάκη (ΩΡΙΩΝΑΣ).

Μαζί τους, οι τεχνικοί σύμβουλοι Κολύμβησης και Open Water της ΚΟΕ, Γιώργος Βάλλας και Σπύρος Γιαννιώτης αντίστοιχα, οι προπονητές Δημήτρης Παπαχαριζάνου, Αγαπητός Μηναδάκης, Γιώργιος Σούρδης, Γιώργος Μαυρίδης και Βασιλεία Μπακούση, οι φυσικοθεραπευτές Έφη Βούλγαρη και Ηλίας Θεοδωρίδης, ο επιστημονικός συνεργάτης της ΚΟΕ Γιάννης Τσεκούρας, βιοχημικός της Άσκησης, Αθλητικός Διατροφολόγος, καθηγητής του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου, οι συνεργάτες της ΚΟΕ Αλέξανδρος Προβολισιάνος, υπεύθυνος Ενδυνάμωσης και Πρόληψης Τραυματισμών, Θανάσης Καμπασαλάκης, βιοχημικός της Άσκησης και Ειρήνη Ρέρα, Παιδοψυχολόγος Msc του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μετά την Πτολεμαΐδα ο Κυριάκος Γιαννόπουλος βρέθηκε στη Καλαμαριά. Εκεί συναντήθηκε με τη νέα Δήμαρχο της πόλης, Χρύσα Αράπογλου καθώς και με την αντιδήμαρχο αθλητισμού, Χριστίνα Φοροπούλου.