Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Το κίνημα των masters μεγαλώνει μέρα με τη μέρα»

Με την παρουσία του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκου Γιαννόπουλου, ολοκληρώθηκε σήμερα (4/6) με απόλυτη επιτυχία, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα masters στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Το κίνημα των masters μεγαλώνει μέρα με τη μέρα»

«Το κίνημα των masters μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι άλλωστε και από τις υποσχέσεις που είχαμε δώσει όταν διεκδικήσαμε και την Ομοσπονδία. Είναι χαρά μας να βλέπουμε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο χώρο του υγρού στίβου αλλά και να έρχονται και άλλοι που γυμνάζονται και ασχολούνται ερασιτεχνικά και να συμμετέχουν στους αγώνες. Νομίζω ότι μέρα με τη μέρα το κίνημα θα μεγαλώσει και ελπίζω κάποια μέρα να δούμε πάνω από 1000 αθλητές να λαμβάνουν μέρος στους αγώνες», τόνισε ο κ.Γιαννόπουλος στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Ο Γιώργος Παρίσης (ΑΡΗΣ) νίκησε στην ηλικιακή κατηγορία 50-54 στα 50μ ελεύθερο: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Δημήτρη Δεβέ. Είμαστε μια μεγάλη παρέα αθλητών μεγάλης ηλικίας στη Θεσσαλονίκη που γυμναζόμαστε μαζί, με πολύ καλή διάθεση».

Ο Γιώργος Τσαλής (ΕΑΤ AL) επικράτησε στην ηλικιακή κατηγορία 60-64 στα 50μ ελεύθερο: «Πολύ ωραία η διοργάνωση, οι αγώνες μας θυμίζουν τα νιάτα μας. Είναι και ένα κίνητρο να συνεχίσουμε να αθλούμαστε για την υγεία μας αλλά επίσης, μια ωραία ευκαιρία να βλέπουμε τους φίλους μας».