Οικονόμου: «Άψογοι οργανωτικά, με ανεβασμένο επίπεδο επιδόσεων οι αγώνες στο Καρπενήσι»

Ικανοποιημένος από το αγωνιστικό επίπεδο της διοργάνωσης αλλά και την οργανωτική επιτυχία του Χειμερινού Κυπέλλου Κολύμβησης, που έγινε στο Καρπενήσι, δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άκης Οικονόμου. 

Οικονόμου: «Άψογοι οργανωτικά, με ανεβασμένο επίπεδο επιδόσεων οι αγώνες στο Καρπενήσι»

Ιδιαιτέρως ικανοποιημένος τόσο από το αγωνιστικό επίπεδο της διοργάνωσης με τις σπουδαίες επιδόσεις, όσο και με την οργανωτική επιτυχία του Χειμερινού Κυπέλλου Κολύμβησης, που έγινε στο Καρπενήσι, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άκης Οικονόμου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι αγώνες ήταν άψογοι οργανωτικά και μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενους η πολύ μεγάλη συμμετοχή με αθλήτές και αθλήτριες από σωματεία όλης της Ελλάδας. Το επίπεδο των επιδόσεων, εξάλλου, ήταν αρκετά καλό για τη συγκεκριμένη περίοδο.

Η φιλοξενία των φορέων και του κόσμου της Ευρυτανίας και η πετυχημένη οργάνωση από τους υπεύθυνους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την Ομοσπονδία δημιούργησαν συνθήκες ώστε να γίνει ένας πολύ καλός αγώνα που μας κάνει να αισιοδοξούμε πως υπάρχουν προοπτικές για σημαντική περεταίρω εξέλιξη των ταλέντων μας και ανάπτυξη του αθλήματος».